Welsh springer spaniël

Hey! Ik ben Peppin, een Welsh Springer Spaniël.
Ik wandel en speel graag maar 1 van mijn mindere kantjes is het beschermen van MIJN dingen, ik dacht altijd dat iedereen alles wilde afpakken en daarom gromde ik!
Daar hebben we veel op geoefend zodat ik nu veel minder moet denken dat iemand iets gaat afpakken van mij.
Ook hebben we geleerd om flink aan de leiband te wandelen en nu ben ik klaar voor een mooie toekomst!

Welsh Springer Spaniel Peppin en Pitbull Bob Welsh Springer Spaniel Peppin en Pitbull Bob drinken Welsh Springer Spaniel Peppin krijgt massage Welsh Springer Spaniel Peppin training oproepen Welsh Springer Spaniel Peppin training oproepen Welsh Springer Spaniel Peppin training oproepen 3 Welsh Springer Spaniel Peppin wandelen aan de leiband

       

Scroll to Top