Online afspraak
maken

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en u een duidelijk overzicht te geven kan u uw afspraak online reserveren:

Voor een eerste sessie...

Tijdens een eerste sessie wordt de basis uitgelegd en de fundering gecreëerd voor een goede relatie en een duidelijk begrip over je hond en zijn gedrag. Na deze eerste sessie kan je thuis al meteen aan het werk. Ook krijg je toegang tot de online video’s die je bijstaan om succes te boeken in je training.

Kies een datum in onderstaande kalender die voor u past om deze eerste sessie te reserveren. Onderstaande kalender is dus ENKEL voor wie nog nooit training heeft gevolgd! Wie al training heeft gevolgd kiest een datum bij de kalender van de opvolgsessies hiernaast.

Voor een Opvolgsessie...

Kies een datum die voor u past aan de hand van onderstaande kalender om uw opvolgsessie te reserveren. Opvolgsessies kunnen volgende omvatten: Wandelen aan de leiband, oproepen, e-collar, puppy training etc…

Uw afspraak is gereserveerd wanneer u er de bevestiging van hebt ontvangen via e-mail. Die e-mail krijgt u automatisch toegestuurd wanneer u via bovenstaande mogelijkheden uw reservatie boekt.

Contacteer ons vrijblijvend

Als er bijkomend nog vragen zijn kan u ons uiteraard ook via het contactformulier of via de gebruikelijke kanalen contacteren.

Workshop

Van 5 tot en met 8 september gaat de GoBobby@Nature workshop door in Durbuy!
Klik op de knop voor meer info...

Scroll to Top