Online afspraak
maken

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en u een duidelijk overzicht te geven dient u uw afspraak altijd online te reserveren. De beschikbare data kan u selecteren in de kalender:

Gelieve eerst een evaluatieformulier in te vullen en ons te contacteren alvorens een afspraak te reserveren.
Alle afspraken gaan door op onze locatie tenzij anders afgesproken. Vanaf de eerste sessie mag je je hond al meenemen.

Voor een eerste sessie...

Tijdens een eerste sessie wordt de basis uitgelegd en de fundering gecreëerd voor een goede relatie en een duidelijk begrip over je hond en zijn gedrag. Na deze eerste sessie kan je thuis al meteen aan het werk. Ook krijg je toegang tot de online video’s die je bijstaan om succes te boeken in je training.

Voor een Opvolgsessie...

Opvolgsessies kunnen volgende omvatten: Wandelen aan de leiband, recall training, e-collar, puppy training, clicker training, gehoorzaamheidstraining etc… Deze opvolgsessies kunnen bij ons doorgaan of op een andere locatie. Standaard spreken we altijd op onze locatie af.

Kies een datum in onderstaande kalender die voor u past om uw sessie te reserveren. 

Door het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk om reservaties in te plannen. Vanaf de overheid het opnieuw toelaat zullen we er terug in vliegen….

[temp-ssa_booking type=eerste-sessie]

Uw afspraak is gereserveerd wanneer u er de bevestiging van hebt ontvangen via e-mail. Die e-mail krijgt u automatisch toegestuurd wanneer u via bovenstaande mogelijkheden uw reservatie boekt.

Contacteer ons vrijblijvend

Als er bijkomend nog vragen zijn kan u ons uiteraard ook via het contactformulier of via de gebruikelijke kanalen contacteren.

Scroll to Top