Privé training op maat!

Een hond die gemanierd & gehoorzaam is, niet trekt aan de leiband en op een gecontroleerde manier vrij kan rondlopen...

gobobby PRIVÉTRAINING - Onze sterke punten!

 In onze privétrainingen gebruiken we een trainingsprotocol dat logisch is opgebouwd. We creëren een sterke basis die bij jou thuis begint.

 We werken doelgericht naar een resultaat.

 We hebben een online platform waar je voor bepaalde zaken steeds op kan terugvallen.

 We kunnen je leren hoe je je hond gecontroleerd kan laten loslopen. Honden moeten hun energie kunnen ventileren, wat is nog beter dan eens de poten strekken in volle snelheid op een gecontroleerde manier?

 Je zal de kennis verkrijgen om alles aan je hond aan te leren wat je maar wilt! Er zijn verschillende aanleermethodes en via shaping en loktraining kan je je hond zeer uiteenlopende zaken aanleren.

 Je zal leren hoe je loktraining optimaal kan gebruiken. We gebruiken de energie van de hond en die energie transfereren we in bruikbare motivatie.

 We zijn gecertificeerd op vlak van E-Collar training! We zijn NePoPo® gecertificeerd. Dit betekent dat we de nodige opleidingen hebben gevolgd en de nodige ervaring om jou op vlak van e-collar training alles aan te leren wat nodig is om succes te hebben in je training.

 Met ons trainingsprotocol kan je elke hond trainen! Het enige dat je nodig hebt is de wil om te werken, bij jou en je hond!

 Je krijgt persoonlijke begeleidingWe begeleiden je tijdens het ganse proces, je staat er nooit alleen voor. 

 We zijn NePoPo® gecertificeerd!

GoBobby hondentraining recall training met e-collar te Antwerpen

Ik ben Philippe, jouw persoonlijke coach bij GoBobby hondentraining. Ik help jou om succes te krijgen bij de training van je hond waarbij de focus ligt op gedragstraining, gehoorzaamheidstraining & recall. Dit alles in 1 systeem, het “GoBobby trainingsprotocol”!

Je moet hiervoor geen uren per dag met je hond trainen om een goed resultaat te hebben. Wel moet je consequent zijn in de opvoeding en de training. Eens je begonnen bent zul je zien dat het snel kan gaan!

Onze manier van werken is logisch opgebouwd. Met jouw motivatie & inzet is succes gegarandeerd.

Wandelen aan de leiband

Veelal hangen honden in hun leiband en is het wandelen alles behalve aangenaam. In het volgende filmpje zie je dat het ook anders kan. Neem terug de controle in de hand waardoor je terug kan genieten van je wandeling.

GoBobby hondentraining met Duke Ferguson e-collar specialisatie

Succes gegarandeerd door onze kennis en ervaring...

Honden waren altijd aanwezig maar de ideale formule om met je hond om te gaan & hem te trainen heeft me de wereld doen rondreizen. Dit door veel ervaring op te doen met straathonden in Azië alsook op vlak van gehoorzaamheidstraining en gedragstraining ben ik bij de beste trainers in NL, Canada, USA  geweest om hun kennis over te nemen. 

Die zoektocht naar kennis en eigen ervaring heeft me veel bijgebracht. De combinatie van die kennis en ervaring is uitgewerkt in onze manier van werken, ons protocol om het zo te zeggen. Dit protocol is gebaseerd op structuur, motivatie, inzet & training zodoende de gewenste resultaten te behalen. 

Je moet geen uren per dag met je hond trainen om een goed resultaat te hebben. Wel moet je consequent zijn in de opvoeding en de training. Eens je begonnen bent met het trainingsprotocol zul je zien dat het snel kan gaan!

 

Alles wat je nodig hebt om je hond te trainen zit verwerkt in onze aanpak!

 Je leert de methode die ik zelf gebruik.

 Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond.

 We werken met volledige transparantie.

 We leggen uit wat we doen en hoe we het doen.

 Je leert hoe je trainer wordt in je eigen systeem, met ons protocol!

WaARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Heart-pawprint-small-min

De gepaste relatie

Alles begint met de fundering! In deze eerste sessie leggen we aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal uit hoe honden met elkaar omgaan, hoe jij met je hond moet omgaan, hoe je moet coachen, wat zijn verwachtingen zijn, hoe je kan belonen en bijsturen, hoe probleemgedrag aanpakken, hoe mentaal stimuleren etc...
leash_walking2-min

Wandelen aan de leiband

We leren je de juiste technieken aan om te wandelen met een losse leiband. Je leert hoe je tijdens de wandeling je hond zijn aandacht krijgt en hoe je moet belonen zodat je terug kan genieten van de wandelingen.
Free_walking_original-min

Wandelen zonder leiband

Gehoorzaamheid zonder leiband! Het oproepen is de belangrijkste instructie die je hond moet kennen en het geeft je hond de mogelijkheid om vrij te kunnen loslopen, wat een zeer mooie beloning is. Je leert de basis van e-collar training zodat je in verschillende situaties steeds controle hebt over je geliefde viervoeter.
loktraining_smal2-min

Loktraining

Loktraining is een snelle & effectieve manier om je hond nieuw gedrag aan te leren. Het is gemakkelijk en leuk voor zowel hond als baasje. Het is makkelijk te generaliseren en honden kunnen vrij snel nieuw gedrag leren met deze manier van training. In dit soort training gebruiken we voedsel om de hond in bepaalde posities te lokken en daar dan vervolgens een benaming aan te geven.
clicker_training_small-min

Shaping

Via free shaping kunnen we de hond creatief en mentaal sterk maken. Je kan er je hond allerlei zaken meer aanleren. Free shaping is ook ideaal om angstige/wantrouwige honden meer zelfvertrouwen te geven. De kracht van free shaping valt niet te onderschatten.
play_small-min

Spel

Wanneer je hond verschillende gedragingen kent, dan kan je die gaan combineren. Dit doen we via voedsel & spel. Met The Game leer je je hond snel schakelen in drift, dit kan nodig zijn bij honden die in sommige situaties ongecontroleerd in een hogere drift schieten. Via spel leren we die driften beter onder controle te houden.

Wandelen zonder leiband - Recall training!

Je wilt je hond ALTIJD kunnen oproepen? Zelf terwijl hij een konijn achterna rent? Of wanneer je aan zee bent en je geliefde viervoeter dreigt te ver weg te lopen? 

Of je wilt je hond gewoon die vrijheid gunnen om zijn energie te ventileren tijdens een dagelijkse wandeling? 

Altijd aan een leiband vast zitten zonder te kunnen vrij rennen is voor een hond helemaal niet zo fijn. Je hond wilt ook eens de pootjes kunnen strekken!

Een hond moet eens kunnen rennen!

Dit is wat honden nodig hebben! ENERGY BURN-OFF ! 

MAAR… Voor zijn veiligheid en die van de omgeving moet dit op een gecontroleerde manier gebeuren!
Als je hond vrij kan rennen moet het op een veilige manier gebeuren! Op een veilige manier voor jouw hond, omstaanders en andere honden!  Dus in het algemeen voor de ganse omgeving!

Om dit te kunnen doen heb je “Off leash recall training” nodig, met een ondersteunende trainingshalsband (e-collar), ook de “freedom leash” genoemd.

Dit betekent dat we je leren hoe je je hond kan oproepen die losloopt, en dat in een prikkelrijke omgeving.

We trainen de hond om het signaal van de e-collar goed te herkennen en we coachen jou in het correcte gebruik  van de e-collar.

Recall (oproepen)

Energy Burn-Off is een belangrijk onderdeel in het trainingsprotocol. Door je hond vrij te laten loslopen kan je in grote mate voldoen aan dat verlangen van je hond. Echter is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Via recall training met een ondersteunende trainingshalsband (e-collar) kunnen we dit in goede banen leiden, zoals je in het volgende filmpje ziet.

2 PAKKETTEN, De "BASIS versie" of de "PLUS versie".

De tijd die je nodig hebt om alles aan te leren varieert & dit kan snel gaan voor sommige honden maar je sessies zijn 1 jaar geldig, dus er is genoeg tijd. Deze sessies worden veelal gespreid in 1 theoretische gedeelte over structuur, opvoeding en motivatie dat je online kan volgen (ofwel door ons gegeven) en de praktische opvolgsessies. Het theoretische gedeelte is aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal en een duidelijke uitleg alsook krijg je dan toegang tot het 10 stappen-plan (de 10 geboden om het zo te zeggen) zodat je dan ook meteen praktisch aan de slag kan gaan met deze basis in je thuisomgeving.

Dikwijls neemt men die eerste sessie samen met mij door omdat je dan ook zeer gerichte vragen kan stellen en dat kan niet wanneer je dit online volgt, maar voor wie op vlak van gedrag thuis geen noemenswaardige problemen heeft met zijn hond kan de online versie goed genoeg zijn.

Ná die eerste sessie zal je dus al heel wat meer weten & vanaf dan werken we enkel praktisch (wandelen aan de leiband, impulscontrole, shaping en loktraining technieken etc…). Alle opvolgsessies zijn praktisch en mogelijks gaan we ook naar andere locaties met meer prikkels.

Een voorbeeld van wat tijdens de sessies aangeleerd kan worden zou in de lijn van het onderstaande kunnen liggen maar is uiteraard niet beperkt tot enkel dit.

Basis Versie (4 sessies standaard)

 • Online sessie: Zelfstandig thuis te volgen of door ons gegeven.
 • Eerste sessie: Wandelen aan de leiband
 • Tweede sessie: Wandelen aan de leiband met een ondersteunende trainingshalsband + recall training initiatie
 • Derde sessie: Recall training
 • Vierde sessie: Recall training
 • Opvolgsessies op verzoek…

Plus Versie (8 sessies standaard)

 • Online sessie: Zelfstandig thuis te volgen of door ons gegeven.
 • Eerste sessie: Wandelen aan de leiband
 • Tweede sessie: loktraining
 • Derde sessie: Wandelen aan de leiband met een ondersteunende trainingshalsband
 • Vierde sessie: loktraining
 • Vijfde sessie: Recall training – basis
 • Zesde sessie: Recall training
 • Zevende sessie: Recall training – loslopen
 • Achtste sessie: Impulscontrole en spel (of iets naar keuze)
 • Opvolgsessies op verzoek…

De trainingen kunnen aangepast of aangevuld worden met bijvoorbeeld volgende zaken:

Aanvullingen of aanpassingen:

 • Structuur en gedrag in huis
 • Clicker training – free shaping (2 tot 3 sessies)
 • Bijsturen & voorkomen van ongewenst gedrag
 • Spel
 • Detectie
NePoPo training

NePoPo® gecertificeerd

NePoPo®  is een trainingssysteem waar we de hond actief maken en veel zelfvertrouwen aanleren. De bedoeling is om de hond veel hoop te geven en mentaal sterker te maken! Shaping is een basis onderdeel van NePoPo®. De hond leert via shaping om zelf zijn oefeningen uit te vinden. Omdat de hond zo zelf de oefening creëert, is het aangeleerde gedrag sterk aanwezig.

Bij GoBobby zijn we NePoPo® gecertificeerd, we hebben een grondige kennis van de verschillende trainingsmethodes zoals NePoPo® maar ook loktraining en detectie behoort tot de zaken die we je desgewenst kunnen aanleren.

Onze manier van werken, ons trainingsprotocol, is een totaal concept. Je leert hoe je met je hond moet omgaan en hem moet opvoeden, hoe je structuur moet bieden , wat de verwachtingen zijn van je hond, hoe je kan belonen en bijsturen en je leert welke trainingsmethodes het best werken voor jou. 

Vervolgens ga je dit ook toepassen.

 

Kan ons trainingsprotocol jou helpen?

Indien je een welopgevoede hond wenst die graag in jouw wereld leeft en waar je overal mee wilt kunnen komen, dan is dit zeker iets voor jou! Je leert zelf hoe je de coach van je hond wordt, je krijgt ook toegang tot de online training waar je leert wat loktraining en wat shaping is enz….

Je zal een sterke relatie opbouwen met je hond, een relatie die is gebaseerd op respect en vertrouwen waar een sterke vriendschap uit volgt!

Het is een combinatie van gehoorzaamheidstraining, gedragstraining & fun!

Je leert hoe je zelf nieuwe zaken kan aanleren aan je hond en je wordt als het ware de coach in je eigen trainingssysteem!

Het enige wat je hiervoor moet doen is het protocol volgen en de wil hebben om met je hond bezig te zijn.

Overzicht prijzen

Volgende zaken zijn inbegrepen in het trainingsprotocol:

 Toegang tot het online portaal.

  Onbeperkte toegang tot de online trainingssessie over structuur & gedrag.

  Onbeperkte toegang tot de online trainingssessies over loktraining & shaping.

 Praktische, tijdsonafhankelijke sessies!

 Opvolging via de gebruikelijke communicatiekanalen.

 De mogelijkheid om -na de laatste sessie- aan het tarief van het gekozen pakket opvolgsessies in te plannen.

Trainings protocol

BASIS

350 312
4 sessies (opvolgsessies mogelijk).
Alle sessies zijn tijdsonafhankelijk & toegang tot de online module "loktraining" is inbegrepen.
 • Subtotaal: € 312
  BTW: € 65,52
 • Totaal: € 378

Trainings protocol

PLUS

600 560
8 sessies (opvolgsessies mogelijk).
Alle sessies zijn tijdsonafhankelijk & volledige toegang tot de online training is inbegrepen.
 • Subtotaal: € 560
  BTW: € 117,6
 • Totaal: € 678

Afzonderlijke
consultaties

Afzonderlijke sessies

25
Dit is de prijs per half uur.

Je kan op elk moment overstappen in een andere formule.
 • Subtotaal: € 25
  BTW: € 5,25
 • Totaal: € 30,25

Veelgestelde vragen

Het GoBobby trainingsprotocol is het geheel van gebruiken en regels om via een vastgelegde manier van werken met je hond om te gaan en hem te trainen. De belangrijkste pijlers uit het protocol zijn (1) Energy burn-off, (2) Structuur, (3) Training & (4) Spel.

We kunnen beginnen met honden vanaf 3 maanden. Bij jonge honden kan het zijn dat de sessies wat meer gespreid worden of dat de volgorde wijzigt.

Het protocol werkt voor elke hond. Je inzet en motivatie, in combinatie met de juiste trainingsmethodes en trainingsinstrumenten, zorgen voor het succes. 

Contacteer ons via het contactformulier (https://gobobby.be/contact/), vul een evaluatieformulier in (https://gobobby.be/evaluatie/) en dan contacteren we je zo snel mogelijk.

Indien je twijfelt kan je beginnen met een consultatie. Na een afzonderlijke consultatie kan je nog steeds beslissen wat het beste werkt voor jou.

Ja hoor, voor elk baasje dat aan de slag wilt gaan! 🙂

We werken op gehoorzaamheidstraining, gedragstraining, clicker-training, e-collar training en loktraining.

Indien je actief met je hond aan de slag wilt gaan dan kunnen we je zeker coachen. Het gedrag dat je van je hond verlangt zal er enkel komen door er actief mee aan de slag te gaan.

We nemen graag onze tijd om alle uitleg te geven en bij de ene hond met zijn baasje kan dat misschien wat langer duren dan bij iemand anders. Soms gaan we ook ergens anders trainen (bijvoorbeeld op drukkere plaatsen & indien we met een uurtarief zouden werken, dan zou dat zeer snel oplopen). Je bent er als klant bij gebaat om een tarief per sessie te betalen, dan heb je een zeer duidelijk overzicht op de kosten.

Onze sessies zijn tijdsonafhankelijk. Sommige honden of baasjes hebben wat meer tijd nodig dan andere maar we nemen ruimschoots onze tijd. We werken naar een bepaald resultaat en eindigen met succes.

Enkele ervaringen in beeld...

Meer info?

Indien u meer info wenst kan u ons vrijblijvend contacteren via het contactformulier.

We contacteren u dan zo spoedig mogelijk.

Scroll to Top