Privé coaching
op maat

Onze sterke punten

Kennis - Praktijk - Ervaring

 In onze privétrainingen gebruiken we een manier van werken dat logisch is opgebouwd. We creëren een sterke basis die bij jou thuis begint.

 Je zal de kennis verkrijgen om alles aan je hond aan te leren wat je maar wilt! Er zijn verschillende aanleermethodes en via shaping en loktraining kan je je hond zeer uiteenlopende zaken aanleren.

 Je krijgt persoonlijke begeleiding! We begeleiden je tijdens het ganse proces op een individuele basis, je staat er nooit alleen voor!

 We werken doelgericht naar een resultaat.

 Alle trainingen zijn op basis van privé begeleiding. We werken met jou en je hond op onze locatie of op een andere locatie met meer omgevingsprikkels.

 Je zal leren hoe je je training kan optimaliseren. We gebruiken de energie van de hond en die energie transfereren we in bruikbare motivatie.

 We zijn NePoPo® gecertificeerd! We zijn gecertificeerde trainers, toch wel een belangrijk feit!

 Ter ondersteuning hebben we een online platform waar je op kan terugvallen voor extra oefeningen.

 We kunnen je leren hoe je je hond gecontroleerd kan laten loslopen. Honden moeten hun energie kunnen ventileren, wat is nog beter dan eens de poten strekken in volle snelheid op een gecontroleerde manier?

 Met onze methode kan je elke hond trainen!

Plan van aanpak

De tijd die je nodig hebt om alles aan te leren varieert maar dit kan snel gaan voor sommige honden. De sessies worden veelal gespreid in 1 theoretische gedeelte over structuur, opvoeding en motivatie dat je online kan volgen ofwel door ons gegeven. Daarop gevolgd zijn de praktische opvolgsessies. Het theoretische gedeelte is aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal en een duidelijke uitleg alsook krijg je dan toegang tot het 10 stappen-plan (de 10 geboden om het zo te zeggen) zodat je dan ook meteen praktisch aan de slag kan gaan met deze basis in je thuisomgeving.

Veelal neemt men die eerste sessie samen met mij door omdat je dan ook zeer gerichte vragen kan stellen. Maar voor wie met zijn hond op vlak van gedrag geen noemenswaardige problemen heeft en meteen praktisch aan de slag wenst te gaan heeft met de online versie genoeg informatie.

Ná die eerste sessie zal je dus al heel wat meer weten & vanaf dan werken we enkel praktisch (wandelen aan de leiband, impulscontrole, shaping en loktraining technieken etc…). Alle opvolgsessies zijn praktisch en mogelijks gaan we ook naar andere locaties met meer prikkels.

Is onze methode ook voor jou?

Indien je een welopgevoede hond wenst die graag in jouw wereld leeft en waar je overal mee wilt kunnen komen, dan is dit zeker iets voor jou! Je leert zelf hoe je de coach van je hond wordt, je krijgt ook toegang tot de online training waar je leert wat loktraining en wat shaping is enz….

Je zal een sterke relatie opbouwen met je hond, een relatie die is gebaseerd op respect en vertrouwen waar een sterke vriendschap uit volgt!

Het is een combinatie van gehoorzaamheidstraining, gedragstraining & fun!

Je leert hoe je zelf nieuwe zaken kan aanleren aan je hond en je wordt als het ware de coach in je eigen trainingssysteem!

Enkele mogelijkheden uit de trainingen

Tijdens de trainingen kunnen onderstaande zaken praktisch aan bod komen. Het kan zijn dat er wordt afgeweken van bepaalde zaken, dit is afhankelijk van verschillende factoren o.a. het potentieel van de honden en de gewenste training. 

Heart-pawprint-small-min.jpg

De gepaste relatie

Je krijgt onze inzichten mee hoe je het beste met je hond omgaat. Niet elke hond is gelijk en de ene hond heeft een andere benadering nodig dan een andere hond. Je leert hoe je je hond kan coachen, wat zijn verwachtingen zijn, hoe je kan belonen en bijsturen, hoe probleemgedrag aanpakken, hoe mentaal stimuleren etc...
leash_walking2-min.jpg

Wandelen aan de leiband

We leren je de juiste technieken aan om te wandelen met een losse leiband. Je leert hoe je tijdens de wandeling je hond zijn aandacht krijgt en hoe je moet belonen zodat je terug kan genieten van de wandelingen.
Free_walking_original-min.jpg

Wandelen zonder leiband

Gehoorzaamheid zonder leiband! Het oproepen is één van de belangrijkste instructies die je hond moet kennen en het geeft je hond de mogelijkheid om vrij te kunnen loslopen, wat een zeer mooie beloning is. Je leert met welke trainingsinstrumenten je kan werken om een gegarandeerde controle te krijgen tijdens het loslopen in verschillende situaties en omgevingen.
loktraining_smal2-min.jpg

Loktraining

Loktraining is een snelle & effectieve manier om je hond nieuw gedrag aan te leren. Het is gemakkelijk en leuk voor zowel hond als baasje. Het is makkelijk te generaliseren en honden kunnen vrij snel nieuw gedrag leren met deze manier van training. In dit soort training gebruiken we voedsel om de hond in bepaalde posities te lokken en daar dan vervolgens een benaming aan te geven.
clicker_training_small-min.jpg

Free Shaping

Via free shaping kunnen we de hond creatief en mentaal sterk maken. Je kan er je hond allerlei zaken meer aanleren. Free shaping is ook ideaal om angstige/wantrouwige honden meer zelfvertrouwen te geven. We gebruiken free shaping ook als basis voor geurdetectie. De kracht van free shaping valt niet te onderschatten.
play_small-min.jpg

Spel en Impulscontrole

Hoe speel je met je hond? Hoe verhoog je en controleer je de verschillende driften? Je leert hoe je driften kan verhogen en bijsturen en hoe je dat kan combineren met gehoorzaamheidstraining. Door dit te doen vermijd je situaties waar je hond ongecontroleerd in een hogere drift zal schieten. Je leert om de driften te controleren en te sturen.

Enkele voorbeelden uit de praktijk

Wandelen aan de leiband

Honden die trekken en uitvallen aan de leiband is een veel voorkomend probleem en is alles behalve aangenaam. In het volgende filmpje zie je dat het ook anders kan. Neem terug de controle in de hand waardoor je terug kan genieten van je wandeling!

Recall (oproepen)

Vrij loslopen is de ultieme belonging! Door je hond vrij te laten loslopen kan je in grote mate voldoen aan dat verlangen van je hond. Echter is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Via recall training met een ondersteunende trainingshalsband kunnen we dit in goede banen leiden, zoals je in het volgende filmpje ziet waar de hond geconditioneerd is op de toon & vibratie in de halsband als instructie om terug te komen.

Speurtraining
De neus van een hond is zijn krachtigste zintuig. Tijdens de TopCoach workshop doen we speurtraining in de velden en de bossen. Je zult er versteld van staan hoe snel je hond begrijpt wat er van hem wordt verwacht! Speurtraining is zeer leuk om te doen, bij speurtraining werken we naar succes en het moment dat je hond het doel vindt is een moment dat je hond trots is en het versterkt je relatie met je hond.

NePoPo® gecertificeerd

Bij GoBobby zijn we NePoPo® gecertificeerd. NePoPo®  is een trainingssysteem waar we de hond actief maken en veel zelfvertrouwen aanleren. We creëren veel hoop bij de hond en maken hem mentaal sterk.  

We hebben een grondige kennis van de verschillende trainingsmethodes zoals NePoPo® maar ook andere methodes hebben we onder de knie.

Onze methode is een totaal concept. Je leert hoe je met je hond moet omgaan en hem moet opvoeden, hoe je structuur moet bieden , wat de verwachtingen zijn van je hond, hoe je kan belonen en bijsturen en je leert welke trainingsmethodes het best werken voor jou. 

 

 

 

NePoPo training
GoBobby hondentraining met Duke Ferguson e-collar specialisatie

Succes gegarandeerd door onze kennis en ervaring...

Honden waren altijd aanwezig maar de ideale formule om met je hond om te gaan & hem te trainen heeft me de wereld doen rondreizen. Dit door veel ervaring op te doen met straathonden in Azië alsook op vlak van gehoorzaamheidstraining en gedragstraining ben ik bij de beste trainers in België, NL, Canada, USA en Zuid-Afrika  geweest om hun kennis over te nemen en kennis te delen. 

Die zoektocht naar kennis en eigen ervaring heeft me veel bijgebracht. De combinatie van die kennis en ervaring is uitgewerkt in onze methode van werken. Deze methode is gebaseerd op structuur, motivatie, inzet & training zodoende de gewenste resultaten te behalen. 

Je moet geen uren per dag met je hond trainen om een goed resultaat te hebben. Wel moet je consequent zijn in de opvoeding en de training. Eens je begonnen bent met het trainingsprotocol zul je zien dat het snel kan gaan!

 

Ervaringen in beeld

Een pakket of losse sessies?

De pakketten kunnen altijd verlengd worden met bijkomende afzonderlijke sessies.

Basis (5 sessies)

Eerste sessie: Intake + uitleg en theorie over hondengedrag.

Tweede tot en met vijfde sessie: Puur praktische opvolgsessie! Indien je de eerste sessie online volgt dan zijn alle sessies zeer praktisch.

Het basis pakket is er voor wie wilt aanleren hoe een goede structuur toe te passen, mooi wandelen aan de leiband en het aanpakken van eventuele gedragsproblemen, een aantal instructies aanleren, recall training (De perfecte recall – GoBobby hondentraining ) etc…

Plus (8 sessies)

Eerste sessie: Intake + uitleg en theorie over hondengedrag.

Tweede tot en met achtste sessie: Puur praktische opvolgsessie! Indien je de eerste sessie online volgt dan zijn alle sessies zeer praktisch.

 Het plus pakket is er voor wie net iets meer wilt. Volledige off-leash gehoorzaamheid, aanleren van instructies, eventuele gedragsproblemen, shaping, luring, spel, recall training (De perfecte recall – GoBobby hondentraining) etc…

Losse sessies

Individuele sessies kunnen van waarde zijn bij een eerste ontmoeting om een correcte inschatting te maken van het aantal benodigde sessies.

In sommige gevallen, zoals bij het aanpakken van beperkt probleemgedrag, kan één individuele sessie mogelijks al voldoende zijn. Een individuele sessie kan volgens onderlinge afspraak ook bij u doorgaan.

Bovendien is het mogelijk om te beginnen met een individuele sessie en vervolgens over te stappen naar een pakket.

Veelgestelde vragen

Het GoBobby trainingsprotocol is het geheel van gebruiken en regels om via een vastgelegde manier van werken met je hond om te gaan en hem te trainen. De belangrijkste pijlers uit het protocol zijn (1) Energy burn-off, (2) Structuur, (3) Training & (4) Spel.

We kunnen beginnen met honden vanaf 3 maanden. Bij jonge honden kan het zijn dat de sessies wat meer gespreid worden of dat de volgorde wijzigt.

Het protocol werkt voor elke hond. Je inzet en motivatie, in combinatie met de juiste trainingsmethodes en trainingsinstrumenten, zorgen voor het succes. 

Als je nog vragen hebt kan je ons contacteren via het contactformulier (onderaan elke pagina), en anders kan je ook meteen je eerste sessie reserveren via https://GoBobby.be/afspraak-maken.

Indien je twijfelt kan je beginnen met een individuele (losse) sessie. Na een individuele sessie kan je nog steeds beslissen wat het beste werkt voor jou. Indien het gaat over een gedragsprobleem thuis, dan kan een individuele sessie misschien al voldoende zijn.

Training met je hond is een investering. Het is belangrijk dat je dagelijks de nodige tijd investeert in je hond, anders heeft het weinig zin dus jazeker, voor elk baasje dat aan de slag wilt gaan! 🙂 

Gedragstraining of gedragsmodificatie gaat voor sommige zaken hand in hand met gehoorzaamheidstraining. Het ene gaat dikwijls niet zonder het andere. Niettemin zullen we voor bepaalde zaken de focus ook meer op het ene of op het andere leggen.

Indien je actief met je hond aan de slag wilt gaan dan kunnen we je zeker coachen. Het gedrag dat je van je hond verlangt zal er enkel komen door er actief mee aan de slag te gaan. Je hond zal aan jouw verwachtingen voldoen wanneer jij ook aan zijn noden en verwachtingen kan voldoen.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend

  GoBobby hondentraining

  Tel: +32 (0)479 65 93 40

  E-mail

  Volg ons op social media

  Alles wat je nodig hebt om je hond te trainen zit verwerkt in onze aanpak!

   Je leert de methode die ik zelf gebruik.

   Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond.

   We werken met volledige transparantie.

   We leggen uit wat we doen en hoe we het doen.

   Je leert hoe je trainer wordt in je eigen systeem, met ons protocol!

  We begeleiden je graag!

  GoBobby hondentraining recall training met e-collar te Antwerpen

  Ik ben Philippe, jouw persoonlijke coach bij GoBobby hondentraining. Ik help jou om succes te krijgen bij de training van je hond waarbij de focus ligt op gedragstraining, gehoorzaamheidstraining & recall. Dit alles via ons BASIS pakket, PLUS pakket of via afzonderlijke sessies.

  Je moet hiervoor geen uren per dag met je hond trainen om een goed resultaat te hebben. Wel moet je consequent zijn in de opvoeding en de training. Eens je begonnen bent zul je zien dat het snel kan gaan!

  Onze manier van werken is logisch opgebouwd. Met jouw motivatie & inzet is succes gegarandeerd.

  Wandelen aan de leiband

  Veelal hangen honden in hun leiband en is het wandelen alles behalve aangenaam. In het volgende filmpje zie je dat het ook anders kan. Neem terug de controle in de hand waardoor je terug kan genieten van je wandeling.

  Enkele mogelijkheden uit de trainingen...

  Tijdens de trainingen kunnen onderstaande zaken praktisch aan bod komen. Het kan zijn dat er wordt afgeweken van bepaalde zaken, dit is afhankelijk van verschillende factoren o.a. het potentieel van de honden en de gewenste training. 

  Heart-pawprint-small-min.jpg

  De gepaste relatie

  Je krijgt onze inzichten mee hoe je het beste met je hond omgaat. Niet elke hond is gelijk en de ene hond heeft een andere benadering nodig dan een andere hond. Je leert hoe je je hond kan coachen, wat zijn verwachtingen zijn, hoe je kan belonen en bijsturen, hoe probleemgedrag aanpakken, hoe mentaal stimuleren etc...
  leash_walking2-min.jpg

  Wandelen aan de leiband

  We leren je de juiste technieken aan om te wandelen met een losse leiband. Je leert hoe je tijdens de wandeling je hond zijn aandacht krijgt en hoe je moet belonen zodat je terug kan genieten van de wandelingen.
  Free_walking_original-min.jpg

  Wandelen zonder leiband

  Gehoorzaamheid zonder leiband! Het oproepen is één van de belangrijkste instructies die je hond moet kennen en het geeft je hond de mogelijkheid om vrij te kunnen loslopen, wat een zeer mooie beloning is. Je leert met welke trainingsinstrumenten je kan werken om een gegarandeerde controle te krijgen tijdens het loslopen in verschillende situaties en omgevingen.
  loktraining_smal2-min.jpg

  Loktraining

  Loktraining is een snelle & effectieve manier om je hond nieuw gedrag aan te leren. Het is gemakkelijk en leuk voor zowel hond als baasje. Het is makkelijk te generaliseren en honden kunnen vrij snel nieuw gedrag leren met deze manier van training. In dit soort training gebruiken we voedsel om de hond in bepaalde posities te lokken en daar dan vervolgens een benaming aan te geven.
  clicker_training_small-min.jpg

  Free Shaping

  Via free shaping kunnen we de hond creatief en mentaal sterk maken. Je kan er je hond allerlei zaken meer aanleren. Free shaping is ook ideaal om angstige/wantrouwige honden meer zelfvertrouwen te geven. We gebruiken free shaping ook als basis voor geurdetectie. De kracht van free shaping valt niet te onderschatten.
  play_small-min.jpg

  Spel en Impulscontrole

  Hoe speel je met je hond? Hoe verhoog je en controleer je de verschillende driften? Je leert hoe je driften kan verhogen en bijsturen en hoe je dat kan combineren met gehoorzaamheidstraining. Door dit te doen vermijd je situaties waar je hond ongecontroleerd in een hogere drift zal schieten. Je leert om de driften te controleren en te sturen.

  Wandelen zonder leiband - Recall training!

  Je wilt je hond ALTIJD kunnen oproepen? Zelf terwijl hij een konijn achterna rent? Of wanneer je aan zee bent en je geliefde viervoeter dreigt te ver weg te lopen? 

  Of je wilt je hond gewoon die vrijheid gunnen om zijn energie te ventileren tijdens een dagelijkse wandeling? 

  Altijd aan een leiband vast zitten zonder te kunnen vrij rennen is voor een hond helemaal niet zo fijn. Je hond wilt ook eens de pootjes kunnen strekken!

  Een hond moet eens kunnen rennen!

  Dit is wat honden nodig hebben! ENERGY BURN-OFF ! 

  MAAR… Voor zijn veiligheid en die van de omgeving moet dit op een gecontroleerde manier gebeuren!
  Als je hond vrij kan rennen moet het op een veilige manier gebeuren! Op een veilige manier voor jouw hond, omstaanders en andere honden!  Dus in het algemeen voor de ganse omgeving!

  Om dit te kunnen doen heb je “Off leash recall training” nodig, met een ondersteunende trainingshalsband (e-collar), ook de “freedom leash” genoemd.

  Dit betekent dat we je leren hoe je je hond kan oproepen die losloopt, en dat in een prikkelrijke omgeving.

  We trainen de hond om het signaal van de e-collar goed te herkennen en we coachen jou in het correcte gebruik  van de e-collar.

  Wandelen aan de leiband

  Honden die trekken en uitvallen aan de leiband is een veel voorkomend probleem en is alles behalve aangenaam. In het volgende filmpje zie je dat het ook anders kan. Neem terug de controle in de hand waardoor je terug kan genieten van je wandeling!

  Recall (oproepen)

  Vrij loslopen is de ultieme belonging! Door je hond vrij te laten loslopen kan je in grote mate voldoen aan dat verlangen van je hond. Echter is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Via recall training met een ondersteunende trainingshalsband kunnen we dit in goede banen leiden, zoals je in het volgende filmpje ziet waar de hond geconditioneerd is op de toon & vibratie in de halsband als instructie om terug te komen.

  Speurtraining
  De neus van een hond is zijn krachtigste zintuig. Tijdens de TopCoach workshop doen we speurtraining in de velden en de bossen. Je zult er versteld van staan hoe snel je hond begrijpt wat er van hem wordt verwacht! Speurtraining is zeer leuk om te doen, bij speurtraining werken we naar succes en het moment dat je hond het doel vindt is een moment dat je hond trots is en het versterkt je relatie met je hond.

  Overzicht

  Volgende zaken zijn inbegrepen in onze trainingspakketten:

   Onbeperkte toegang tot het online portaal.

    Onbeperkte toegang tot de online trainingssessie over structuur & gedrag.

    Onbeperkte toegang tot de online trainingssessies over loktraining & shaping.

   Praktische sessies waar we onze tijd nemen om je te begeleiden.

   Opvolging via de gebruikelijke communicatiekanalen.

   Opvolgsessies aan een goedkoper tarief.

  Scroll naar boven