GoBobby reviews

Lotte Timp

Ik deed mee in april 2024 aan de 5 daagse ’top coach – foundation’ en kan deze workshop alleen maar 100% aan iedereen die eigen honden heeft en of met honden werkt/bezig is aanraden!

Een 5 daagse waarin je ondergedompelt wordt in een wereld vol kennis, praktijk ervaring, veel bezig zijn met honden, plezier en zoveel meer!

Philippe is een man met een gouden hart voor hond en mens! Hij draagt ongeloofelijk veel kennis en passie met zich mee die hij maar al te graag met iedereen deelt!

Dus ik zou zeggen grijp je kans en boek een les in bij Philippe of doe zeker eens mee aan één van zijn geweldige workshops!

Ik ga alvast alle geleerde zaken met me meenemen, verwerken en toepassen op mij eigen woefers!

Nogmaals oprecht bedankt Philippe voor de ZALIGE week! 🙏🏻

Mathias Van Herreweghe

Meegedaan aan de 5-daagse Top Coach Foundation en wat een topweek was het. Veel inzichten en hands-on ervaring verworven in hondengedrag, -spel en -speurwerk. Je merkt heel goed dat Philippe weet waarover hij het heeft en hij weet de kennis ook zeer goed over te brengen aan anderen. Ook fijn dat je andere hondenenthousiastelingen en -trainers leert kennen die ook hun eigen inzichten delen, alsook het werken met andere honden dan je eigen hond.
Kortom; gezellige boel en veel bijgeleerd!
Ps. neem best een extra dag verlof na de workshop want je zal hoogst waarschijnlijk moe (maar voldaan) naar huis keren.

Joselien Van Laer

Samen met mijn vriend en onze hond volgde we de TopCoach foundation workshop. Het was een onvergetelijke week waar je volledig wordt ondergedompeld in de wereld van de hondentraining.

We leerden niet alleen met onze eigen hond werken maar ook met de andere honden. Dit was echt geweldig. Elke hond heeft zijn eigen karakter en stijl en dit was voor ons de perfecte kans om ervaring hierin op te doen.

De dagen waren rijkelijk gevuld met verschillende activiteiten. Het allerleukste om te zien was hoeveel vooruitgang elke!! Hond maakte doorheen de week op zowel het freeshapen als het speuren. Je krijgt echt zin om dit thuis verder te zetten.

Gezien iedereen die meedoet aan de workshop ook een passie voor honden heeft, kan je niet anders dan je meteen verbonden te voelen met elkaar.

Daarnaast is Phillipe een geweldig persoon die zeer open minded is met een gave om iedereen om zijn gemak te stellen. Hij ziet elke hond graag en kijkt verder dan hun probleempjes.

Ook niet onbelangrijk – na deze week voel je je echt nog een sterker team met je hond.

Luca Van den Storme

Een hele fijne 5 daagse workshop gedaan bij Philippe! Veel tips en handvaten gekregen en ook veel nieuwe dingen geleerd!

July Ryde

Zonet de 5-daagse Foundation workshop in Durbuy achter de rug. Ik kijk er met een zeer goed gevoel op terug! 5 dagen vol van freeshapen, recall training, wandeltechnieken, speuren en speltraining. Philippe zorgt ervoor dat iedereen op individueel niveau vooruitgang maakt, neemt voor iedere hond en baas voldoende tijd en hij geeft altijd kadering zodat het waarom duidelijk is.
Een aanrader!

Zoë Roelant

Ik heb enorm veel bijgeleerd van Philippe: speuren, mantrailen, freeshaping, speltraining, recall, allemaal heel boeiende onderwerpen. De band met mijn hond, Savanne is verbeterd door deze workshops te volgen. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en ik ga deze kennis ook doorgeven aan mijn klanten.

Jeroen Paeye

We hebben enkel telefonisch contact gehad met Philippe, onze situatie uitgelegd. Hij heeft ons praktische tips gegeven en ons “probleem” was hierbij opgelost.

Brendan Burger

GoBobby 360 training was a great workshop with many awesome techniques and methods which I am certainly going to be utilizing

Johan Gijs

De master klas was weer een openbaring voor mij veel bijgeleerd!!! Zonde dat het maar 5 dagen is Philip je ben een kanjer en eigenlijk ook een perfect leermeester samen met je hond bicky jullie horen echt bij elkaar dikke 👍👍👍👍

Jasper Ballet

Ik heb samen met Pepper mijn Mechelse herder deelgenomen aan de foundation en master workshop. Dit was de beste beslissing van mijn leven. Philippe heeft ongelooflijk veel kennis over (werk)honden. Alles word op maat van jou en je hond aangeleerd. Als je meer uit je hond wilt halen dan enkel het lig, zit, … kan ik deze alleen maar aanraden! Als ook voor honden met gedragsproblemen. Hiervoor heeft Philippe alle tools tips tricks die nodig zijn om jou en je hond verder te helpen!

Valerie Van den bon

Wat ik voor onmogelijk achte is toch waarheid geworden. Na 1 sessie kan ik op een rustige ontspannen manier wandelen met mijn bullmastiff van inmiddels 45 kg. Ik hoef me zelfs geen zorgen meer te maken hoeveel honden we gaan tegenkomen op onze wandeling. Een kleine investering voor een onbetaalbaar resultaat.

Birgitta Deugdde

Geweldige week gehad bij GoBobby. Zowel heel interessant als heel erg leuk. Ik kwam met mijn hond Puck vanwege haar reactiviteits- issues en heb veel goede handvaten gekregen waar ik mee verder kan. En daarnaast ontdekt hoe veel plezier ze heeft in tracking en free shaping! Echt een aanrader!

Linda de Haan

Super leuke, gezellige en leerzame topcoach week gehad!
Veel nieuwe en praktische dingen geleerd, die me helpen in het trainen van mijn hond. Philippe kijkt naar wat past bij jou en je hond en levert maatwerk. Hij verdeelt zijn aandacht goed over alle deelnemers en speelt in op hun wensen.
De dagen zijn gevuld met tal van activiteiten die gericht zijn op het plezier maken met je hond.
Een hele gezellige en goed verzorgde week, die me veel energie gegeven heeft.
We hebben genoten!!

Macy Voet

Super leuke ervaring! Heel duidelijk en leerrijke informatie. Heel fijn om een 5-daagse cursus te volgen en ervaringen te delen. Philippe neemt ook de tijd om iedereen apart goed te begleiden.

De mooie omgeving, leuke groepssfeer en een rugzak vol kennis, tips en tools hebben van mij en mijn hond een zeer contente duo gemaakt!

Dikke merci en ik wacht vol ongeduld op een vervolgcursus … 😌

Fleure Lambrette

De 5 daagse training was super, een echte aanrader. Enorm leerrijk & actief voor hond en baasje. Goede begeleiding, mooie locatie. Theorie en praktijk wisselt zich perfect af. Waardoor je ook echt begrijpt waarom & wanneer je bepaalde technieken kunt toepassen. Philippe zorgt ervoor dat je niet enkel als baasje maar ook als persoon groeit. Niet twijfelen!

Christopher Morris

I recently had the pleasure of attending a gobobby seminar hosted by the knowledgeable and passionate Philipe. We covered a broad spectrum of dog behaviour and interesting sessions such free shaping and how to use clicker training.

Philipe is an absolute master of his craft stemming from a passion for dogs which matches my own.

I highly recommend attending any of his courses or seminars and particularly if you can get some time to chat to him about reactive dogs and behaviour adjustment on such tough cases it would be highly beneficial to any dog lover.

I don’t know of many people who have literally travelled the world seeking information about their passion, so it really was a rare treat for us to connect and gain some valuable knowledge.

Stefan Lemmens

Philippe’s passie voor honden en zijn uitgebreide kennis van hondenpsychologie en trainingsmethoden zijn duidelijk merkbaar in zijn workshops en trainingen. Hij is niet alleen in staat om de honden te begrijpen en hen te trainen, maar ook om de handlers te begeleiden en te adviseren over hoe zij hun hond het beste kunnen ondersteunen en trainen.

Al met al was de ervaring met Philippe en GoBobby absoluut positief. Zijn toewijding, expertise en unieke aanpak hebben ons niet alleen geholpen om onze hond beter te begrijpen en te trainen, maar ook om onze relatie met hem te verbeteren. We zouden Philippe en GoBobby ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en respectvolle hondentrainer.

Stefan, Marika en Calvin 💐

Melissa Van Moeseke

In september volgde ik een 5-daagse opleiding met mijn australische herder. Wat een ervaring! We leerden tal van trainingstechnieken zoals het spel, freeshaping, leren speuren, mooi wandelen én wat een verschil. Ik kwam van een hond die geen consequent gedrag kende naar een hond die zelfzekerder is en netjes aan de lijn kan wandelen. Ik weet nu hoe hij zijn energie kwijt kan en zag hem tijdens deze training ook heropleven. Maar ook had de training een impact op mezelf: ikzelf werd zelfzekerder en weet nu hoe ik moet handelen in elke situatie. We gaan ‘vermoeid’ naar huis maar wel met tonnen ervaring en motivatie 🙂 Dankjewel Philippe voor jouw geduld, professionele kennis/advies op maat en om de band tussen Otis en mezelf opnieuw te versterken! 

Johnny Stessens

Geweldige lessen, op korte tijd hele goede resultaten geboekt. Ook de service en naservice is van een ongezien niveau! Echt een aanrader!

Droop Did Diver

Top Dog trainer, top solutions for your problems with dogs.
Really to advise.

Sonny Van den Abbeele

Een trainer met een hart voor honden en iemand die weet waarmee hij bezig is.

Joyce

Deze trainer biedt een fantastische ervaring. Heel veel tips, wetenswaardigheden, technieken, het leren omgaan met diverse hulpmiddelen en een constante, zeer gerichte feedback. Dit alles zeer aangenaam omkaderd. Wat een luxe dat onze zachte maar hevige hond nu veel beter luistert en rustiger wandelt. Dit ook wanneer je bijv. een blaffende hond of een paard passeert of in een drukkere straat. Dit komt ook omdat ikzelf nu meer zelfvertrouwen heb en rustiger ben. De coaching die Philippe biedt is voor zowel hond als persoon. Deze training is heel erg aan te raden!
Joyce.

Morne Mommsen

Super awesome training program, the practical training was of top quality and the facilitator knowledge is excellent. I have really learned a lot and will recommend this training to anyone that would like to build on their skills and/or who just want their dogs to be able to do things you can only dream of.

Thank you for your professionalism and friendliness…
Keep up the good work

Morne Mommsen
South Africa USAR K9

 

Jess Guilliams

De coaching van Philippe is echt enorm veelzijdig!
Verwacht je hier *niet* aan een one size fits all, maar aan een trainer die echt naar hond èn baas persoonlijk gaat kijken om te zien wat werkt en wat het beste werkt in elke individuele situatie!
De TopCoach training was vijf dagen hard werken, maar met enorm veel voldoening en ook aandacht voor het persoonlijke aspect.
Hij heeft Loki en mij echt enorm vooruit geholpen! We durven nu meer uit de comfort zone te komen en uitdagingen aan te gaan en Loki groeit er enorm door!
Een enorme aanrader!

Lin Jaspers

Rio en ik volgden de vijfdaagse opleiding TopCoach in Durbuy. Het waren intense, intensieve dagen, maar wat een ervaring. Ik heb enorm veel geleerd. Philippe is een geweldig hondentrainer met een arsenaal aan ervaring, maar mogelijks nog een betere ‘mensen’coach! Zijn aanpak is super professioneel en de lat wordt voor iedereen hoog gelegd. Hij daagt mens en hond uit en stuwt je naar een hoger niveau. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik erbij mocht zijn!

Tania Sols

Mijn Falco is bij Philippe heel goed terecht gekomen, Falco was een hond die alles nog moest leren, hij viel uit naar andere honden, en ja soms ook naar mij ,heel wat getraind op zijn gedrag en het wandelen ,nu is Falco een lieve hond die stukken rustiger is ,blij dat ik bij GoBobby terecht ben gekomen, mercikes, en een poot van Falco.

Virginie Vantomme

Dankzij de training bij gobobby kan mijn hond nu altijd loslopen en komt ook altijd terug. Ze geniet enorm van haar vrijheid en ik ga wandelen met een gerust hart. Zeer goede trainer! En een gelukkige hond en baas!

Peggy Dupont

Mijn verwachting zijn meer dan overtroffen, een aanrader voor iedereen die met honden traint en werkt!

Sara Bouvry

Heel correcte en aangename training. Onze puppy Milou heeft veel bijgeleerd met de tips die we kregen. Top service en zeker een aanrader!

Celestin Van Loo

Geweldige kennis van het gedrag van de hond , alsook na uitvoerig met baasjes gepraat te hebben, weet hij hoe de vork in elkaar steekt tegenover hond/baasje. Is zeker een aanrader, wij kunnen erover meepraten.

Bettina Kwick

De opleiding Top Coach in de Ardennen is een echte aanrader voor wie graag meer wilt weten over hondentraining. Of dit nu voor professionele doeleinden is, of louter voor je eigen hond, het is een gevuld programma waarin je leert hoe honden leren door associaties te maken. Je leert hoe je op een leuke en speelse, maar ook consequente manier gehoorzaamheid traint, alles over trainingsmethoden, maar ook over probleemgedrag. Geen vraag is Philippe te veel. Na die week heb je genoeg tools in handen om zelf aan de slag te gaan.

Peter Maeckelberghe

Philippe Dhont is een vakman die zichzelf heeft bijgeschoold bij de beste en toonaangevende hondentrainers wereldwijd en dat nog altijd doet. Zijn kennis,toewijding en inzet zorgden snel voor de eerste resultaten. Wie problemen heeft met zijn hond en zoekende is kent gobobby niet, wie gobobby kent , die zoekt niet verder. Bedankt philippe om mijn relatie met gsd josip zoveel beter te maken. Happy owner,happy dog.

Duke Ferguson

Philippe attended my Dog Trainers School on PEI. Unleashed Potential K9 Academy. He came with a good knowledge and skill in training & behaviour and left even better. Philippe is a good honest hard working guy. I am confident that he has the knowledge and skill to help you and your dog and Im sure he will do what it takes to get the job done right!

Martine Van Brackevelt

Wij zaten in een neerwaartse spiraal met onze duitse herder Spike toen we contact zochten met Philippe. Wandelen lukte niet meer, hij trok zo hard dat ik er niet meer mee buiten kon/wou. Hij luisterde niet, deed gewoon z’n eigen goesting en was veel te wild. We hadden al 2 verschillende scholen geprobeerd, zonder succes. Philippe bracht van minuut 1 hoop op beterschap. Na 7 sessies hebben wij nu een droomhond. Spike gaat mee naar de markt, loopt los in het bos, is een gelukkige hond en wij zijn gelukkige baasjes. Go Bobby is een aanrader!

Wim Vandesteene

Na lang zoeken zijn we bij Philippe terecht gekomen.We hadden veel problemen met onze border collie Billy.
We hebben hem overgenomen van een jong koppel die geen tijd hadden met hem.Hij zat veel in een bench opgesloten.Hij was bang van alles in zijn omgeving als buiten eens was.Daardoor konden wij ook moeilijk overweg met hem.Naar Philippe gegaan en na 5 sessies is het nu een superhond geworden.
Ik raad iedereen die problemen geeft met zijn hond zeker Philippe aan te raden,hij maakt dat hond en baasje samen 1 deel worden.
Nogmaals bedanken wij jou voor het perfecte werk dat je geleverd hebt voor onze Billy.

Kenny Pieters

Met onze Max (dobermann) een hondentrainer gezocht. Max is een goeie hond, maar moest het bijten, springen afleren, en het wandelen leren. We zochten nog een betere band met hem. Vanaf het moment dat je bij Philippe komt, zie je dat het iemand is die veel van honden kent, en perfect reageert op verschillende situaties.
Na de eerste les, zie je meteen beterschap!
De tips die hij heeft zijn zeer leerzaam.
Zeker een aanrader!!!

Ines Duym

Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd en deze is veruit de beste. Professioneel, goed georganiseerd, correcte aanpak. Een aanrader voor wie met actieve honden wil trainen en meer willen leren dan de basis zit, staan, lig …Gezonde en interessante kennis opgedaan.

De Decker Gilberte

Deux leçons et un chien « transformé « dans le meilleur sens du terme. Merci Philippe. Gilberte De Decker ,David Badjoko et Blanco.

Kelly Smit

Absolutely incredible training 🐾

Margot Bauwens

Ik ben bij Philippe geweest om de gehoorzaamheid van Luna (sint-bernard) te verbeteren. Ik wilde haar ook graag meer dingen leren, maar omdat ze van nature nogal rustig is, is het niet gemakkelijk om haar te motiveren. Nu is ze een compleet andere hond met veel meer zin om te werken en heeft ze meer zelfvertrouwen. Ze heeft free shaping, loktraining en spel geleerd en ik heb geleerd hoe haar te introduceren aan nieuwe honden. We hebben ook recall training gedaan waardoor ze nu ook elke keer perfect terug komt als ze losloopt. Ik heb met de honden van Philippe mogen oefenen om te ervaren wat bijvoorbeeld de timing van de clicker moet zijn bij free shaping of hoe je wandelt met een actieve hond. Ik heb enorm veel bijgeleerd en kan altijd met mijn vragen bij Philippe terecht. Hij is een fantastische coach die het beste uit je hond haalt! Dikke merci Philippe!!!

Stefaan Proot

Wij zijn met onze Border Collie ‘Nixie’ bij Gobobby langs geweest omwille van trekken aan de leiband, we konden haar ook niet los laten lopen omdat ze dan wegliep.
Tijdens onze eerste ontmoeting met Philippe waren we direct overtuigd van zijn professionele kennis en aanpak. Je ziet ook direct resultaat al vanaf het eerste contact tussen Philippe en de hond. Het wandelen aan de Leiband was al tijdens de 1é sessie in orde. Door een paar aanpassingen loopt Nixie nu mooi naast ons.
Wat het weglopen betreft, heeft Philippe ons vrijblijvend een e-collar aanbevolen. Je kan deze e-collar vergelijken met een ”draadloze leiband”.
Via stimulatie wordt je hond gestuurd en begeleid tijdens vele activiteiten. Bij ons was het belangrijkste resultaat dat we Nixie konden vrij laten lopen, en haar toch nog altijd onder controle hebben. Hartelijke dank Philippe, nu hebben we dubbel zo veel plezier aan onze hond, en ook voor Nixie is het vrij rond lopen ‘ de MAX’

Trieze Pauwels

Na een 5-daagse opleiding bij Philippe, heb ik niet alleen mijn grenzen verruimd en mijn kennis vergroot. Ik heb ook meer geleerd over mijn eigen omgang met mijn hond. Als hondentrainer kan je gemakkelijk denken dat je voldoende weet. Maar als je ziet hoe Phillipe altijd benieuwd blijft en verder denkt, dan raak je geïnspireerd om hetzelfde te doen.

Hij heeft respect voor mens en dier en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt in alles wat je met jouw dier doet. Ik kan dus niet alleen Philippe als trainer aanraden, maar ook als mentor. Hij coacht niet persee jouw hond, maar vooral jou. En dat is iets heel moois.

Manou Peremans

Top training doorlopen. Ik was met mijn mecheltje van 5 maanden op zoek naar een opleiding voor mij EN cayenne (samen). Heel toevallig kwam ik op GoBobby en ik had het geluk dat philippe mij wilde helpen. Deze trainingsmethodes, omgang met de hond en dergelijke meer heeft ervoor gezorgd dat Cayenne en ik een extreem hechte maar wel gezonde band hebben gekregen.
Philippe is voor mij een zalige coach geweest die altijd klaar stond om cayenne en voor mij bij te sturen. De perfecte match ook tussen Cayenne en Philippe waar de resultaten ook aan te zien waren. Ik heb ontzettend veel geleerd en vooral zeer veel bereikt dankzij deze opleiding! De opleiding is zeer gestructureerd en terzelfder tijd heel gevarieerd wat het heel aangenaam maakt. Top ervaring!

Celine Lutters

Onze modest die door velen erkenden werd opgegeven is na enkele trainingen en een interne training een hond om van te genieten een hond waar we terug een toekomst in zien! Een hond waar vooral Philippe toekomst inzag! Een hond waar eigenlijk niets verkeerd mee is maar die duidelijke structuur nodig heeft. Al werden wij ook van pier naar pol gestuurd…! Hadden we Philippe al eerder mogen leren kennen het had heel wat frustratie gescheeld! Ik raad iedereen hem aan!!! Dag en nacht is Philippe met raad en daad beschikbaar hij was voor en ons en onze Modest net dat laatste beetje hoop die ons erdoor heen heeft geholpen! Bij GoBobby draait het echt om het welzijn van jouw hond! Het is het echt meer dan waard!!!! Eeuwig dankbaar!

Whitney Baetens

Wij zijn met onze mechelse herder (toen ongeveer 8 maanden) naar Philippe geweest. We zaten echt met ons handen in het haar en hadden al vanalles geprobeerd. We gingen ook met onze hond naar de hondenschool maar merkten dat een puur positieve benadering niet werkte voor hem. Onze hond kon agressief uit de hoek komen zowel naar mezelf als naar onze vrienden. Ook bij het wandelen blafte hij naar alles en probeerde lopers en fietser aan te vallen. We konden er dus weinig mee aanvangen en hadden er ook weinig plezier meer aan. Training bij Philippe was eigenlijk onze laatste hoop anders gingen we iemand moeten zoeken die hem beter de baas kon, wat echt wel een uitdaging was. Al vanaf de eerste sessie zagen we een super groot verschil. De hond had veel meer respect voor ons dankzij de tips die Philippe had gegeven en wij konden ook gewoon beter met hem omgaan dankzij de tips en filmpjes. Sinds we naar Philippe zijn gegaan is de band met onze hond echt helemaal veranderd.

Michel Nero t'Avola

Topcoach met kennis van zaken.
Al na de eerste les resultaten.
Topper!

Robbie Hillewaert

Super goeie trainer!!! Weet waar hij mee bezig is. Iets duurder dan een alternatieve hondenschool die we eerst geprobeerd hebben, maar elke cent waard!!! Merci Philippe!!!

Charlotte Sijmens

Toptrainer!
Heel veel bereikt op korte tijd met onze hond en zelf ook veel bijgeleerd. Bedankt Philippe!! Spike

Lizzy Hackmann

Onwijs goed en vriendelijk geholpen door Philippe! Ik kreeg niet altijd goed contact met de E-collar doordat mijn hond een dikke vacht heeft. Philippe raadde mij de Chameleon Extender met feather contactpunten aan en het probleem is eindelijk opgelost! Ik kan weer relaxt mijn hond zijn vrijheid geven, zonder zorgen te maken of ik wel contact met hem heb op de momenten dat het nodig is. Namens mij en Yukon: bedankt! 😊

Stefan Croes

Met heel weinig verwachtingen hebben wij de hulp van GoBobby ingeroepen voor onze adoptiehond Nala. Na 2 maanden was het nog steeds onmogelijk om op een rustige manier een andere hond te kruisen. Haar uitvallen en reacties maakten het wandelen onaangenaam. Al na de eerste sessie konden we met Nala een wandeling rond de Brugse vesten maken. Het lijkt alsof we een super getrainde hond in de plaats gekregen hebben. Echt verbluffend resultaat ! Thx.

Katrien Cattoor

Ik adopteerde een gepensioneerde K9. Hij viel steeds uit naar honden bij het wandelen. Uiterst vervelend. Iedereen zei: dat ga je die hond nooit kunnen afleren, hij is al zo oud en een alfa mannetje. Ik geloofde oprecht dat er niets aan te doen was. Een kennis zei: ga eens naar Philippe met hem. Wat ik deed. Philippe bood me in één coaching sessie de juiste handvaten om het uitvallen af te leren. We zijn nu drie dagen verder en ik moet amper nog corrigeren. Dikke merci!

Julia Pottkämper

Fantastische Foundation Top Coach workshop waar je alles leert om met je hond samen te werken! Gehoorzaamheid, plaats training, speuren, Theorie over honden training, recall,… Noem maar op! Er wordt ook veel individuele feedback gegeven, waardoor je beter inzicht hebt in wat je beter kan doen. Door de kleine groep (Max 4 mensen) heb je voldoende tijd om veel vragen te stellen en aandacht te krijgen.

Een super leuke week in een prachtige locatie: de rustige Ardennen. Koyo en ik hebben er erg van genoten en veel geleerd. Ze is nu veel rustiger in huis en luister beter als ze los loopt. Echt een aanrader deze bootcamp als je puber je niet (meer) serieus neemt! Ik ga sowieso weer terug voor de master workshop.

Kaye Hollemans

In April 2024 hebben wij de 5-daagse Foundation gevolgd in Durbuy.

Voor onze Duitse staander Coco de ideale werkvakantie 😄
Vanaf het moment dat je aankomt tot wanneer je terug vertrekt, word je ondergedompeld door de oneindige kennis van Philippe. Zoveel geleerd!

Theorie, speuren, wandelen, recall, spel, free-shaping,…. En daartussen misschien nog het belangrijkste voor Coco: rust kunnen vinden tussen andere honden.

Al deze technieken namen we mee naar huis en het is gewoon een nog zaligere hond dan voordien. 😄

Daarnaast is het ook gewoon leuk om 5 dagen met gelijkgestemden continu met uw hond bezig te zijn en advies uit te wisselen.
Ik zou zo terug meegaan!

 

Victoria van der Zee

Onze australische herder trok ons overal naar toe, vooral als we een hond zagen.

Resultaat: we namen hem nooit meer mee op activiteit en deden altijd dezelfde wandeling omdat hij dan rustiger was.
We hebben 1 sessie gevolgd en wat een verschil! We hebben precies een nieuwe hond.

De hond gaat weer overal mee naartoe.

Bedankt voor de hulp!

Contacteer ons vrijblijvend

    GoBobby hondentraining

    Tel: +32 (0)479 65 93 40

    E-mail

    Volg ons op social media

    Scroll naar boven