Diensten & tarieven

Privétraining

Dit is een programma voor actieve honden en gemotiveerde baasjes op basis van persoonlijke begeleiding! Wandelen aan de leiband zonder trekken, loslopen zonder leiband, gehoorzaamheidstraining, speuren, gedragsmodificatie, impulscontrole, speltraining & nog veel meer…

TopCoach

Het meest ingrijpende en meest effectieve programma, de TopCoach workshop! Hier leer je alle nodige zaken over luring, free shaping, recall training, trainingsinstrumenten, leibandtechnieken, speuren etc… En dat in een uniek kader. Https://TopCoachK9.com

Recall training

Je wilt je hond zijn vrijheid gunnen en laten loslopen? je wilt je hond altijd kunnen oproepen tijdens het loslopen ongeacht wat er ook is in de omgeving? Dan is dit programma iets voor jou.

Wandelen aan de leiband

Ontwikkel de vaardigheden om ontspannen en gecontroleerd met je hond te wandelen. Leer effectieve technieken voor gehoorzaamheid en geniet samen van moeiteloze  wandelingen.

Detectie

Verken de boeiende wereld van geur met ons ‘Detectie’ programma. Ontwikkel samen met je hond de kunst van het detecteren en lokaliseren van specifieke geuren. Detectietraining is een boeiende mentale stimulatie voor je hond. Detectie versterkt je band met je hond, je werkt als team!

Speuren

Ontwikkel samen met je hond de vaardigheden om individuele geursporen te volgen. Ons programma biedt een gestructureerde aanpak om de natuurlijke talenten van je hond te verfijnen en jullie band te versterken door samenwerking en vertrouwen, stap voor stap, neus voor neus.

Impulscontrole

Leer effectieve technieken om ongewenst gedrag te beheersen en de aandacht van je hond te richten op gewenst gedrag. We werken gestructureerd om impulsieve reacties te verminderen en een gehoorzame relatie op te bouwen door het verfijnen van zelfcontrole en het bevorderen van positief gedrag in diverse situaties.

Speltraining

Spel is een krachtig middel om gehoorzaamheid, samenwerking, een stabiele relatie en plezier te bevorderen. We gebruiken effectieve trainingsmethoden om speltraining naar een hoger niveau te tillen. Speltraining is een ideale aanvulling op impulscontrole.

Free shaping

Laat je hond zijn natuurlijk intelligentie gebruiken om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ons aanpak biedt een unieke benadering van training, waarin positieve bekrachtiging en het stimuleren van zelfexpressie centraal staan. Free shaping kan je gratis aanleren via onze online training https://K9training.be

Plaatstraining

Leer effectieve methoden om je hond te leren rusten op aangewezen plekken, waardoor harmonie ontstaat in huis en in het dagelijks leven. Ons programma biedt praktische technieken om een sterke basis van gehoorzaamheid te leggen, zodat je hond begrijpt waar en wanneer rust gepast is.

Workshops

Onze workshops zijn boeiende sessies waarin we dieper ingaan op verschillende aspecten van hondentraining. Ontdek praktische technieken en bouw aan een sterke band met je hond. Of je nu een beginnende eigenaar bent of je vaardigheden wilt verfijnen, onze workshops bieden een interactieve en stimulerende omgeving voor groei en leren.

Advies

Ontvang deskundig inzicht en op maat gemaakt advies. We staan klaar om je te begeleiden bij specifieke uitdagingen of vragen met betrekking tot het gedrag en de training van je hond. Of het nu gaat om basisgehoorzaamheid, gedragsproblemen of specifieke trainingsdoelen.

Tarieven

Alle prijzen zijn btw inbegrepen en kunnen, afhankelijk van aanpassingen voor specifieke trainingen, in onderling overleg aangepast worden.

Stel ons je vraag

  GoBobby hondentraining

  Tel: +32 (0)479 65 93 40

  E-mail

  Info@gobobby.be

  Volg ons op social media

  Scroll naar boven