GoBobby hondentraining knokke-heist

Partners

Op deze pagina stellen we graag enkele “paw-some” partners aan je voor. Ze zijn allemaal betrokken bij de wereld van honden en hondentraining, en we hebben volle “barking” vertrouwen in hun kennis en kunde. Dus, geen “fetching” around, we hebben deze partners met veel “tail-wagging” enthousiasme geselecteerd. Ze zijn “pawsitively” geweldig!

Partners...

De Snuffel

“De Snuffel” is een hondenschool gelegen te Oudenburg die garant staat voor een professionele begeleiding van u en uw hond.

Dogs & discipline

Bij Dogs & Discipline wordt zowel het baasje als de hond getraind en begeleid. Zo zorgen we voor een duidelijke structuur waar de hond leert op terug te vallen. Door een goede samenwerking tussen baas en hond én een goeie training kom je tot een welopgevoede hond die je overal mee naartoe kunt nemen en waar je veel plezier en aangename momenten mee zult beleven!

QElek

Heb je klussen waar andere elektriciens afhaken? Geen zorgen, Quinten is hier om je te helpen!
Voornamelijk gespecialiseerd in kleinere projecten, zoals het vervangen van lampen, stopcontacten, het aanpassen van je elektrische kast maar ook nog veel meer. Voor dergelijke zaken wordt een kwalitatieve en budgetvriendelijke oplossing aangeboden.

...in hondentraining

Scroll naar boven