American Cocker Spaniël Vino

American Cocker Spaniël Vino.

Hallo daar, ik ben “Vino”, een Amerikaanse Cocker Spaniël and I speak only dog language, no English please!
Ik ben een jonge hond met vééééééééél energie en gelukkig bestaan er kleine mensjes want die hebben ook veel energie en daar kan ik zeer goed en veel mee spelen! Ik ben helemaal gek van die kleine mensjes, het zijn mijn beste vriendjes en ik ben ook hun beste vriend!
Philippe van GoBobby en mijn baasjes hebben me geleerd om een beetje beter te luisteren, om te wachten aan de deur, om te zitten, om te liggen en om te komen wanneer ze me roepen, om niet te trekken bij het wandelen… best wel veel hé voor zo een jonge hond!?
Pitbull Bob en American cocker spaniël vino

Pitbull Bob en American cocker spaniël Vino en Jana

American coker spaniël Vino

Scroll to Top