American Stafford Jhake

American Stafford Jhake, privétraining.

Hey! Ik ben Jhake! Ik zie er stoer uit en in mijn dromen ben ik het ook!
Wil je het perfecte voorbeeld van een American Staffordshire terriër? Kijk naar mij! 1 brok energie, maar ook graag eens lekker lui, gevoelig, speels en een goede gezinshond die ook goed met kleine mensjes overweg kan!

Ik ben met mijn baasjes naar GoBobby geweest zodat ze nóg wat beter konden omgaan met me.
Zo hebben ze geleerd hoe ze met me moeten wandelen zonder te trekken en zonder altijd “voet” te moeten zeggen… nu wandel ik gewoon bij hen.
Ook hebben ze me enkele zaken beter leren begrijpen zodat ik mezelf beter onder controle kan houden wanneer ze bijvoorbeeld een bal smijten want zeg nu zelf! Wie wil nu niet meteen achter een bal lopen als die wordt weggesmeten?
Door die oefeningen heb ik ook geleerd om mezelf nog beter onder controle te houden op andere momenten!

Ook heb ik mijn baasjes geleerd hoe en wanneer een andere hond bij me kan komen want daar zitten soms vreemde kwibussen bij hoor!
En tot slot kan ik nu ook meer vrij rondlopen, dankzij de e-collar.

Dat is precies een onzichtbare leiband waarmee mijn baasjes me kunnen laten loslopen en toch nog controle hebben over me, het geeft me vrijheid en dat vind ik zo leuk om zonder leiband te kunnen rennen, rennen en nog eens rennen!
Mijn baasjes hebben me op een zeer duidelijke manier aangeleerd hoe ze dat moeten gebruiken, dat hebben ze geleerd van Philippe van GoBobby hondentraining en die heeft dat geleerd van de beste trainers in de wereld! Dus zo slecht is het niet hé!
En andere harige vrienden vinden dat ook, kijk maar eens op https://ecollar.be en https://ecollar.be/e-collar-in-beeld/
Hier kan je enkele foto’s zien van mijn training en ook een foto met mijn andere goede kameraad die bij ons thuis woont, ze noemen hem “the fatman”… snap je? 🙂 “Jhake and the fatman”.
Jhake and the fatman met JoycePitbull Bob en American Stafforshire Jhake als happy dogs  American Staffordshire Jhake

Scroll naar boven