GoBobby Top Coach opleiding

De GoBobby Top Coach opleiding is ideaal voor wie een diepere kennis wilt opdoen op vlak van luring, shaping, e-collar training, trainingsinstrumenten, leibandtechnieken, gehoorzaamheidstraining, gedragstraining, impulscontrole, schakelen in driften, spel tijdens training, hoe je negatieve bekrachtiging kan gebruiken en andere gerelateerde zaken.

Als je alles wilt weten!

Je krijgt het hoe en waarom voorgeschoteld, de uitleg die gegeven wordt gaat dieper en is uitgebreider als wat gegeven wordt in de gewone programma’s.

Tijdens de top coach opleiding krijg je ook alle informatie (en meer) van tijdens de workshop, je krijgt dus ook een stuk theorie te verwerken met een gedeelte praktijk. Ook is er een weekend Ardennen inbegrepen waar we verder werken op al deze zaken. 

 

Wat doen we in dit top coach programma

 Je krijgt alle nodige informatie, uitleg en theorie EN een handleiding!

 Je ontvangt een certificaat met beschrijving van de behandelde onderwerpen.

 We begeleiden je zodat je zeker de nodige kennis opdoet om het certificaat succesvol te behalen!

 De combinatie van wat je leert is zeer bruikbaar in praktische omgevingen en met karaktervolle honden.

 Je leert de details over e-collar gebruik.

 Je leert de details over alle belangrijke trainingsinstrumenten en hoe je ze moet gebruiken.

 Er is een weekend inbegrepen in de Ardennen waar we intensief op alles werken en alles verder bespreken.

 Je leert hoe je spel kan gebruiken in je trainingen en hoe je driften kan controleren.

 Het programma bestaat uit 5 sessies (+- 4 uren per sessie) op zaterdag-of zondagvoormiddag en 1 weekend Belgische Ardennen (geen bijkomende kosten, alles inbegrepen).

Voor wie is dit?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die de top coach van zijn of haar hond wilt worden! Het is een interessant programma voor wie misschien al een standaard opleiding heeft genoten maar toch nog meer wenst te weten, voor wie in een standaard opleiding over bepaalde zaken niet voldoende heeft geleerd en zich er nog verder in wenst te verdiepen, voor wie misschien een karaktervolle hond heeft en op vlak van kennis en praktijk resultaat wenst te boeken.

Het is vooral een opleiding voor wie zijn of haar kennis op vlak van theorie en praktijk sterk wenst uit te breiden voor persoonlijke of professionele doeleinden.

 

Opleiding met
Certificaat

Wat heb je nodig?

 Een actieve en gemotiveerde hond.

 Een gemotiveerde, open en geïnteresseerde mindset!

Scroll to Top