GoBobby hondentrainingsprotocol

Diensten

De trainingen gaan van gewone en gevorderde gehoorzaamheidstraining tot gedragswijziging zoals de hond leren omgaan met andere dieren in het gezin, de gezinsleden leren omgaan met de hond, kinderen leren omgaan met de hond, stoppen van trekken & uitvallen aan de leiband, behandelen van het beschermen van bronnen met agressie, correct leren spelen, familietraining, overmatig blaffen tegengaan, opspringen tegengaan, loktraining, e-collar training, recall training en clicker training.

Klanten krijgen ook toegang tot het online gedeelte van de website waar ze aan de hand van filmpjes ondersteuning krijgen voor zaken die aangeleerd moeten worden (loktraining, free shaping met clicker, spel en relatiewerk).

Elk baasje met zijn hond vormt een team, en elk team heeft een coach nodig! Die coach… dat ben jij!

Hierbij een overzicht van de verschillende trainingsmogelijkheden. Klik op de icoontjes voor meer uitleg.

Persoonlijke begeleiding! Voor puppy’s en volwassen honden. Wandelen aan de leiband zonder trekken, loslopen zonder leiband, gehoorzaamheidstraining, gedragswijziging…

De workshop is training on steroïds! Je leert er de belangrijkste zaken over shaping, luring, e-collar training en zoveel meer…

Er zijn geen specifieke problemen maar je wilt je hond zijn vrijheid gunnen en laten loslopen? je wilt je hond altijd kunnen oproepen tijdens het loslopen ongeacht wat er ook is in de omgeving? Dan is dit programma iets voor jou!

We nemen je viervoeter op bij ons voor een bepaalde periode waarin hij intensief wordt getraind op vlak van gehoorzaamheid en gedrag.

Bij een consultatie kijken we onafhankelijk van de andere trainingsprogramma’s wat we voor jou en je hond kunnen betekenen.
Een consultatie kan dienen om specifiek gedrag aan te pakken.

De basis van alles is de dagelijkse omgang met je hond. Hoe kan je het gedrag thuis in de juiste richting leiden? Op welke manier moet je aandacht geven? Hoe moet je motiveren & bijsturen? Deze zaken kan je online volgen via een presentatie met veel video’s en uitleg over opvoeding en heropvoeding. Dit is het GoBobby Opvoedingsprotocol!

Als je alles wilt weten over luring, shaping, e-collar training, trainingsinstrumenten, leibandtechnieken, … 

Scroll to Top