Online afspraak
maken

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en u een duidelijk overzicht te geven dient u uw afspraak altijd online te reserveren. De beschikbare data kan u selecteren in de onderstaande kalender.

Er is momenteel een tijdelijke klantenstop voor 2021 wat de gewone trainingen betreft. Klanten die momenteel in training zijn kunnen uiteraard wel nog afspraken reserveren. Bedankt voor het begrip.

Gelieve eerst een evaluatieformulier in te vullen alvorens uw eerste afspraak te reserveren. Afspraken die online worden gemaakt zonder evaluatieformulier of zonder dat wensen of verwachtingen zijn besproken (via e-mail of telefonisch) zijn ongeldig en worden geannuleerd.

Indien u komt voor een allereerste afspraak met intake & presentatie, gelieve dit dan op maandag, dinsdag of donderdag te reserveren (tenzij anders afgesproken). Als uw eerste sessie praktijkgericht is dan is het van geen belang op welke dag u reserveert.

We werken met een first come, first serve principe. Daarom is het best dat u bij een pakket al zoveel mogelijk sessies ineens reserveert. Een goed tijdschema is met 2 tot 3 weken tussen.

U kan nu uw afspraak reserveren aan de hand van de onderstaande kalender waar de beschikbare data wordt weergegeven. Uw sessie is gereserveerd wanneer u de bevestiging hebt ontvangen via e-mail en gelieve, alvorens uw eerste sessie begint, ook al een account aan te maken op de online training.

Voorwaarde om training te volgen

Een hond opvoeden, trainen en/of rehabiliteren neemt tijd in beslag. Men moet dus de nodige motivatie & inzet hebben om dagelijks toch wat met de hond bezig te zijn, al is het tijdens de wandelmomenten. Indien die motivatie & inzet ontbreekt, dan zullen de gewenste resultaten ook uitblijven.

Alvorens men beslist om training te volgen moet men hier dus eerst over nadenken.

Jong of oud, dik of dun, brave hond of sloeber van jewelste… Iedereen is bij ons welkom maar wie geen tijd heeft of niet over de nodige motivatie en/of inzet beschikt kan bij ons niet geholpen worden.

Scroll to Top