Online afspraak
maken

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en u een duidelijk overzicht te geven dient u uw afspraak altijd online te reserveren. De beschikbare data kan u selecteren in de onderstaande kalender.

Gelieve er nota van te nemen dat er momenteel een klantenstop is en enkel klanten die momenteel in training zijn worden toegelaten om afspraken te reserveren. Wie interesse heeft kan ons zeker contacteren om de beschikbaarheden te raadplegen. Bedankt voor het begrip.

Gelieve eerst een evaluatieformulier in te vullen alvorens uw eerste afspraak te reserveren. Afspraken die online worden gemaakt zonder evaluatieformulier of zonder dat wensen of verwachtingen zijn besproken (via e-mail of telefonisch) zijn ongeldig en worden geannuleerd.

Indien u komt voor een allereerste afspraak met intake & presentatie, gelieve dit dan op maandag, dinsdag of donderdag te reserveren (tenzij anders afgesproken). Als uw eerste sessie praktijkgericht is dan is het van geen belang op welke dag u reserveert.

We werken met een first come, first serve principe. Daarom is het best dat u bij een pakket al zoveel mogelijk sessies ineens reserveert. Een goed tijdschema is met 2 tot 3 weken tussen.

U kan nu uw afspraak reserveren aan de hand van de onderstaande kalender waar de beschikbare data wordt weergegeven. Uw sessie is gereserveerd wanneer u de bevestiging hebt ontvangen via e-mail en gelieve, alvorens uw eerste sessie begint, ook al een account aan te maken op de online training.

Scroll to Top