Online afspraak
maken

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en u een duidelijk overzicht te geven dient u uw afspraak altijd online te reserveren. De beschikbare data kan u selecteren in de kalender:

Gelieve bij het aanvatten van een eerste trainingssessie eerst een evaluatieformulier in te vullen alvorens een afspraak te reserveren. Alle afspraken gaan door op onze locatie tenzij anders afgesproken.

Meer info over de diensten kan je vinden op https://gobobby.be/k9/diensten/ . De opvolgsessies kunnen bij ons doorgaan of op een andere locatie, volgens afspraak.

Kies een datum in onderstaande kalender die voor u past om uw sessie te reserveren.
Graag uw eerste afspraak met intake & presentatie enkel op maandag, dinsdag of donderdag reserveren (tenzij anders afgesproken).

OPGELET: Momenteel is er een klantenstop!
Nieuwe klanten worden vanaf 2 mei terug toegelaten.

Uw sessie is enkel gereserveerd wanneer u een bevestiging hebt ontvangen via e-mail. Die e-mail krijgt u automatisch & snel toegestuurd wanneer u via bovenstaande kalender uw reservatie boekt. Als u niet meteen een e-mail ontvangt kan deze misschien ook in uw SPAM FOLDER terecht gekomen zijn, vergeet niet om dat ook na te zien als u geen e-mail ontvangt.

Gelieve, alvorens uw eerste sessie begint, ook al een account aan te maken op de online training!

Contacteer ons vrijblijvend

Als er bijkomend nog vragen zijn kan u ons uiteraard ook via het contactformulier of via de gebruikelijke kanalen contacteren.

Scroll to Top