GoBobby hondentrainingsprotocol

De trainingen gaan van gewone en gevorderde gehoorzaamheidstraining tot gedragswijziging zoals de hond leren omgaan met andere dieren in het gezin, de gezinsleden leren omgaan met de hond, kinderen leren omgaan met de hond, stoppen van trekken & uitvallen aan de leiband, behandelen van het beschermen van bronnen met agressie, correct leren spelen, familietraining, overmatig blaffen tegengaan, opspringen tegengaan, loktraining, e-collar training, recall training en clicker training.

Klanten krijgen ook toegang tot het online gedeelte van de website waar ze aan de hand van filmpjes ondersteuning krijgen voor zaken die aangeleerd moeten worden (loktraining, free shaping met clicker, spel en relatiewerk).

Wens je meer informatie betreffende wat het meest overeenstemt met wat jij echt nodig hebt? Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier of via e-mail.

Elk baasje met zijn hond vormt een team, en elk team heeft een coach nodig! Die coach… dat ben jij!

Diensten

Persoonlijke begeleiding! Voor puppy’s en volwassen honden. Wandelen aan de leiband zonder trekken, loslopen zonder leiband, gehoorzaamheidstraining, gedragswijziging…

Er zijn geen specifieke problemen maar je wilt je hond zijn vrijheid gunnen en laten loslopen? je wilt je hond altijd kunnen oproepen tijdens het loslopen ongeacht wat er ook is in de omgeving? Dan is dit programma iets voor jou!

De workshop is training on steroïds! Je leert er de belangrijkste zaken over shaping, luring, e-collar training en zoveel meer…

Diensten

Diensten

We nemen je viervoeter op bij ons voor een bepaalde periode waarin hij intensief wordt getraind op vlak van gehoorzaamheid en gedrag.

Bij een consultatie kijken we onafhankelijk van de andere trainingsprogramma’s wat we voor jou en je hond kunnen betekenen.
Een consultatie kan dienen om specifiek gedrag aan te pakken.

De basis van alles is de dagelijkse omgang met je hond. Hoe kan je het gedrag thuis in de juiste richting leiden? Op welke manier moet je aandacht geven? Hoe moet je motiveren & bijsturen? Deze zaken kan je online volgen via een presentatie met veel video’s en uitleg over opvoeding en heropvoeding. Dit is het GoBobby Opvoedingsprotocol!

Als je alles wilt weten over luring, shaping, e-collar training, trainingsinstrumenten, leibandtechnieken, … 

Contacteer ons vrijblijvend

Het programma met de meeste mogelijkheden is het PLUS pakket via privé training. Dit pakket bestaat uit 8 tijdsonafhankelijke sessies! We begeleiden je individueel, alles komt aan bod!

Bijkomend is er ook ondersteuning via Online Video Training zodat je zelf nog zelf wat zaken kan aanleren.

Scroll to Top