Onze Passie is
de drijfveer

We geloven sterk dat je samen met je hond een team vormt en in elk team is er een coach, die coach ben jij!

Klik op de icoontjes om meer info te verkrijgen over de verschillende programma’s.

Wandelen aan de leiband zonder trekken, loslopen zonder leiband, gehoorzaamheidstraining, shaping, impulscontrole enz… 

Bij een consultatie kijken we onafhankelijk van de andere trainingsprogramma’s wat we voor jou en je hond kunnen betekenen.
Een consultatie kan dienen om specifiek gedrag aan te pakken.

We nemen je viervoeter op bij ons voor een bepaalde periode waarin hij intensief wordt getraind op vlak van gehoorzaamheid en gedrag.

Je wilt je hond te allen tijde kunnen oproepen wanneer hij vrij rent zodat je zijn veiligheid en die van de omgeving kan garanderen? Dan is dit programma iets voor jou!

De eerste sessie is altijd een presentatie met veel beeldmateriaal over opvoeding en heropvoeding. Deze eerste sessie kan u ook online volgen!

De workshop is training on steroïds! Je leert er de belangrijkste zaken over shaping, luring, e-collar training en zoveel meer…

Doordat de ene hond wat meer tijd nodig heeft dan de andere zijn onze sessies tijdens de privétraining tijdsonafhankelijk. Zo moeten we onszelf, u en uw hond geen nodeloze druk opleggen en moeten we niet vertrekken zonder het bereiken van het vooropgestelde resultaat en dit aan een vaste prijs!

Contacteer ons vrijblijvend

De verschillende programma’s zijn enkel een indicatie van de mogelijkheden en kunnen bijgesteld worden. Zo is het perfect mogelijk om een programma op maat te volgen waar het aantal lessen bijgesteld kan worden tijdens het trainingsverloop. Deze manier van werken gebeurt zeer dikwijls en bied het meeste vrijheid in je planning (en in je budget) daar het aan je specifieke wensen kan worden bijgesteld.
Ook is er bijkomend ondersteuning via Online Video Training zodat je in staat bent om je verwachtingen te bereiken.


Scroll to Top