Privé hondentraining op maat!

gobobby PRIVÉTRAINING - Onze sterke punten!

 In onze privétrainingen gebruiken we een manier van werken dat logisch is opgebouwd. We creëren een sterke basis die bij jou thuis begint.

 We werken doelgericht naar een resultaat.

 Alle trainingen zijn op basis van privé begeleiding. We werken met jou en je hond op onze locatie of op een andere locatie met meer omgevingsprikkels.

 Ter ondersteuning hebben we een online platform waar je op kan terugvallen voor extra oefeningen.

 We kunnen je leren hoe je je hond gecontroleerd kan laten loslopen. Honden moeten hun energie kunnen ventileren, wat is nog beter dan eens de poten strekken in volle snelheid op een gecontroleerde manier?

 Je zal de kennis verkrijgen om alles aan je hond aan te leren wat je maar wilt! Er zijn verschillende aanleermethodes en via shaping en loktraining kan je je hond zeer uiteenlopende zaken aanleren volgens het potentieel van je hond en van jezelf.

 Je zal leren hoe je je training kan optimaliseren. We gebruiken de energie van de hond en die energie transfereren we in bruikbare motivatie.

 Met onze methode kan je elke hond trainen! 

 Je krijgt persoonlijke begeleidingWe begeleiden je tijdens het ganse proces op een individuele basis, je staat er nooit alleen voor!

 We zijn NePoPo® gecertificeerd! We zijn gecertificeerd op vlak van hondentraining en gedragstraining door meerdere opleidingen in binnen-en buitenland.

GoBobby hondentraining recall training met e-collar te Antwerpen

Ik ben Philippe, oprichter en trainer van GoBobby en jouw persoonlijke coach bij GoBobby hondentraining. Ik help jou om succes te krijgen bij de training van je hond waarbij de focus ligt op gedragstraining, gehoorzaamheidstraining & recall. Dit alles via persoonlijke coaching.

Je moet geen uren per dag met je hond trainen om een goed resultaat te hebben. Wel moet je consequent zijn in de opvoeding en de training. Eens je begonnen bent zul je zien dat het snel kan gaan!

Onze manier van werken is logisch & gebalanceerd opgebouwd. Met jouw motivatie & inzet is succes gegarandeerd.

GoBobby hondentraining met Duke Ferguson e-collar specialisatie

Succes gegarandeerd...

Honden waren altijd aanwezig in mijn leven maar de ideale formule om met je hond om te gaan & hem te trainen heeft me de wereld doen rondreizen. Dit door veel ervaring op te doen met straathonden in Azië alsook op vlak van gehoorzaamheidstraining en gedragstraining ben ik bij de beste trainers in NL, Canada, USA  geweest om hun kennis over te nemen. 

Die zoektocht naar kennis en eigen ervaring heeft me veel bijgebracht. De combinatie van die kennis en ervaring is uitgewerkt in onze methode van werken. Deze methode is gebaseerd op structuur, motivatie, inzet & training zodoende de gewenste resultaten te behalen. 

Je moet dus geen uren per dag met je hond trainen om een goed resultaat te hebben. Wel moet je consequent zijn in de opvoeding en de training. Eens je begonnen bent met ons trainingsprotocol zul je zien dat het snel kan gaan!

 

Alles wat je nodig hebt om je hond te trainen op vlak van gehoorzaamheid EN/of gedrag!

 Je leert de methode die ik zelf gebruik.

 Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond.

 We werken met volledige transparantie.

 We leggen uit wat we doen en hoe we het doen.

 Je leert hoe je trainer wordt in je eigen systeem, met ons protocol!

Aan de slag!

De tijd die je nodig hebt om alles aan te leren of om gedrag bij te sturen varieert van hond tot hond, niettemin kan dit voor sommige honden en hun baasjes ook zeer snel gaan. De trainingen worden gespreid over enkele sessies en we starten in een eerste sessie meestal met een gedeelte over structuur, opvoeding en motivatie.

Deze eerste sessie is aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal en een duidelijke uitleg alsook toegang tot het 10 stappen-plan (de 10 geboden om het zo te zeggen) zodat je met al deze informatie meteen praktisch aan de slag kan gaan in je thuisomgeving. Bijkomend wordt alles met betrekking tot jouw hond uiteraard ook besproken zodat je een duidelijk plan van aanpak hebt. Ná die eerste sessie zal je dus al heel wat meer weten & vanaf dan werken we enkel praktisch. Bij wie er helemaal geen uitdagingen zijn met de hond op vlak van gedrag beginnen we meteen met de praktische sessies.

Alle opvolgsessies zijn op een praktische en logische manier verder opgebouwd en gericht op jouw wensen en de uitdagingen die je hebt met jouw hond (wandelen aan de leiband, impulscontrole, shaping, loktraining technieken, recall training, bijsturen van gedrag etc…) en mogelijks trainen we ook op andere locaties met meer omgevingsprikkels (station, markt, …)

Ook krijg je toegang tot de online training waar er veel beeldmateriaal te vinden is over hoe je bepaalde zaken moet aanleren aan je hond.

Enkele mogelijkheden uit de trainingen...

Heart-pawprint-small-min

De gepaste relatie

Alles begint met de fundering! In deze eerste sessie leggen we aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal uit hoe honden met elkaar omgaan, hoe jij met je hond moet omgaan, hoe je moet coachen, wat zijn verwachtingen zijn, hoe je kan belonen en bijsturen, hoe probleemgedrag aanpakken, hoe mentaal stimuleren etc...
leash_walking2-min

Wandelen aan de leiband

We leren je de juiste technieken aan om te wandelen met een losse leiband. Je leert hoe je tijdens de wandeling je hond zijn aandacht krijgt en hoe je moet belonen zodat je terug kan genieten van de wandelingen.
Free_walking_original-min

Wandelen zonder leiband

Gehoorzaamheid zonder leiband! Het oproepen is de belangrijkste instructie die je hond moet kennen en het geeft je hond de mogelijkheid om vrij te kunnen loslopen, wat een zeer mooie beloning is. Je leert de basis van e-collar training zodat je in verschillende situaties steeds controle hebt over je geliefde viervoeter.
loktraining_smal2-min

Loktraining

Loktraining is een snelle & effectieve manier om je hond nieuw gedrag aan te leren. Het is gemakkelijk en leuk voor zowel hond als baasje. Het is makkelijk te generaliseren en honden kunnen vrij snel nieuw gedrag leren met deze manier van training. In dit soort training gebruiken we voedsel om de hond in bepaalde posities te lokken en daar dan vervolgens een benaming aan te geven.
clicker_training_small-min

Shaping

Via free shaping kunnen we de hond creatief en mentaal sterk maken. Je kan er je hond allerlei zaken meer aanleren. Free shaping is ook ideaal om angstige/wantrouwige honden meer zelfvertrouwen te geven. De kracht van free shaping valt niet te onderschatten.
play_small-min

Spel

Wanneer je hond verschillende gedragingen kent, dan kan je die gaan combineren. Dit doen we via voedsel & spel. Met The Game leer je je hond snel schakelen in drift, dit kan nodig zijn bij honden die in sommige situaties ongecontroleerd in een hogere drift schieten. Via spel leren we die driften beter onder controle te houden.

Wandelen aan de leiband

Honden die trekken en uitvallen aan de leiband is een veel voorkomend probleem en is alles behalve aangenaam. In het volgende filmpje zie je dat het ook anders kan. Neem terug de controle in de hand waardoor je terug kan genieten van je wandeling!

Recall (oproepen)

Vrij loslopen is de ultieme belonging! Door je hond vrij te laten loslopen kan je in grote mate voldoen aan dat verlangen van je hond. Echter is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Via recall training met een ondersteunende trainingshalsband kunnen we dit in goede banen leiden, zoals je in het volgende filmpje ziet waar de hond geconditioneerd is op de toon & vibratie in de halsband als instructie om terug te komen.

NePoPo training

NePoPo® gecertificeerd

Bij GoBobby zijn we NePoPo® gecertificeerd. NePoPo®  is een trainingssysteem waar we de hond actief maken en veel zelfvertrouwen aanleren. We creëren veel hoop bij de hond en maken hem mentaal sterk.  

We hebben een grondige kennis van de verschillende trainingsmethodes zoals NePoPo® maar ook andere methodes hebben we onder de knie.

Onze methode is een totaal concept. Je leert hoe je met je hond moet omgaan en hem moet opvoeden, hoe je structuur moet bieden , wat de verwachtingen zijn van je hond, hoe je kan belonen en bijsturen en je leert welke trainingsmethodes het best werken voor jou. 

 

 

 

Is onze methode voor jou?

 Indien je een welopgevoede hond wenst die graag in jouw wereld leeft en waar je overal mee wilt kunnen komen, dan is dit zeker iets voor jou! Je leert zelf hoe je de coach van je hond wordt en je krijgt ook toegang tot de online training waar je meer leert over loktraining, shaping, spel,…

 Je zal een sterke relatie opbouwen met je hond, een relatie die is gebaseerd op respect en vertrouwen waar een sterke vriendschap uit volgt!

 Het is een combinatie van gehoorzaamheidstraining, gedragstraining & fun!

 Je leert hoe je zelf nieuwe zaken kan aanleren aan je hond en je wordt als het ware de coach in je eigen trainingssysteem!

Overzicht

Volgende zaken zijn inbegrepen in onze Personal coaching:

 Onbeperkte toegang tot het online portaal.

  Onbeperkte toegang tot de online trainingssessie over structuur & gedrag.

  Onbeperkte toegang tot de online trainingssessies over loktraining & shaping.

 Praktische sessies!

 Opvolging via de gebruikelijke communicatiekanalen.

 De mogelijkheid om na de laatste sessie van het personal coaching pakket aan een interessant tarief bijkomende sessies te volgen.

Veelgestelde vragen

Enkele ervaringen in beeld...

Vragen?

We kunnen beginnen met honden vanaf 4 maanden. Bij jonge honden kan het zijn dat de sessies wat meer gespreid worden of dat de volgorde wijzigt.

Contacteer ons via het contactformulier (https://gobobby.be/contact/), vul een evaluatieformulier in (https://gobobby.be/evaluatie/) en dan contacteren we je zo snel mogelijk.

Indien er twijfels zijn kunnen we ook beginnen met een afzonderlijke sessie en dan bespreken wat de beste optie is voor u.

Alles wat je doet heeft een effect op het gedrag van je hond maar we kunnen natuurlijk wel de nadruk leggen op bepaalde zaken. We werken met een combinatie van gehoorzaamheidstraining, gedragstraining, clicker-training, speltraining, eventueel e-collar training alsook loktraining.

We nemen de nodige tijd voor de trainingssessies. In theorie reserveren we 2h de tijd, startende van het uur van uw afspraak. Afhankelijk van de hond en de mogelijkheden kan een sessie ook minder lang of misschien langer duren.

Een hond opvoeden en trainen neemt tijd in beslag. Men moet de nodige motivatie & inzet hebben om dagelijks met de hond bezig te zijn. Indien die motivatie & inzet ontbreekt, dan zullen de gewenste resultaten ook uitblijven. Alvorens men beslist om training te volgen moet men hier dus eerst over nadenken. Wie niet over de nodige motivatie en inzet beschikt kan bij ons niet geholpen worden.

Meer info?

Indien u meer info wenst kan u ons vrijblijvend contacteren via het contactformulier.

We contacteren u dan zo spoedig mogelijk.

Scroll to Top