GoBobby@nature workshop

De GoBobby@Nature Workshop is een uniek programma dat je samen met je hond doorloopt, het is een belevenis waar je samen met je hond ondergedompeld wordt in onze trainingsmethode en waar je op korte tijd veel kennis vergaart! Hiervoor maken we aan de ene kant gebruik van een aantal technische termen en wetenschappelijke benaderingen maar aan de andere kant is het ook gesteund op het creëren van een sterke relatie met je hond!

Deze workshop duurt 4 dagen en gaat door in en rond de streek van Durbuy in de Belgische Ardennen!
Deze “GoBobby@Nature Workshop” bevat een theoretisch en een praktisch gedeelte. 

Voor het prakische gedeelte gaan we er op uit in de natuur, de bossen, de omgeving, stadjes, de markt, aan de Ourthe enz… De nodige kennis wordt overgedragen en vervolgens gaan we ook praktisch aan de slag en voor het praktische gedeelte vertoeven we zoveel mogelijk buiten in de natuur.

GoBobby@
Nature Workshop

 Tijdens deze workshop gaan we dus niet gewoon wandelen in de Ardennen, neen tijdens deze workshop worden je methodes uitgelegd zoals shaping & free shaping met clicker, NePoPo® principes, spel & aandacht, de correcte relatie, impulscontrole, habituatie met andere honden en omgeving, verschillende trainingsoefeningen, uitleg over de verschillende trainingsinstrumenten, je leert hoe je driften kan controleren en e-collar training staat ook op het programma!

We leren je hoe je de verschillende trainingsinstrumenten kan gebruiken om je hond meer vrijheid te geven maar je er nog steeds controle over hebt!

Je kan het deels vergelijken met een gesimuleerde vakantie die je voorbereid om je echte vakantie met zelfvertrouwen tegemoet te gaan en waar je ook heel wat leert en ervaart!

GoBobby trainingsmethode?

De GoBobby trainingsmethode is gebaseerd op mijn ervaringen met honden over de jaren heen en alle specifieke opleidingen die ik heb gevolgd in Nederland, België, Canada en USA alsook mijn ervaringen met tal van straathonden in Azië. Het is een combinatie van gehoorzaamheidstraining, gedragstraining, spel en het creëren van een sterke relatie tussen hond en baas!

Het is een combinatie van hard werk & inzet waar resultaten gegarandeerd zijn!

GoBobby at nature workshop

Voor wie is dit?

Deze workshop is voor iedereen die graag met zijn hond bezig is, wie graag gaat wandelen en in de natuur vertoeft, graag zijn hond meeneemt naar markten en terrasjes of dit zou willen doen en ook graag wil bijleren over de verschillende trainingsmethodes met inbegrip van E-collar training voor het loslopen met controle.

Om deze workshop te volgen moet je sportief gezien geen atleet te zijn maar je moet wel in staat zijn om “gewoon” actief te zijn (wandelen, bezig zijn etc…). Je hond dient thevens geen atleet te zijn maar het is toch mooi meegenomen als je hond ook wat actief kan zijn.

De dag begint met een gedeelte theorie getoetst aan de praktijk. Tijdens de dag worden er thevens genoeg rustpauzes ingelast om alles zo aangenaam mogelijk te houden voor iedereen en de trainingen worden ook aangepast aan het weer. Bij warm weer hebben we ook altijd de Ourthe dicht bij de hand!

Een workshop voor actieve honden & baasjes!

Hoe deelnemen?

Dit programma kan je zowel individueel als in groep volgen. De groep wordt bewust beperkt gehouden tot maximum 5 personen zodat iedereen de nodige aandacht krijgt.

Planning!

De eerstvolgende workshop staat momenteel ingepland voor…
JUNI 2021

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt tot 5 personen met hun hond!

Inbegrepen in deze workshop:

  • Middaglunch
  • Drank overdag
  • Versnaperingen overdag
  • BBQ of etentje op de laatste dag

contacteer ons als je interesse hebt in dit programma.

GoBobby@
Nature Workshop

Sfeerbeelden van vorige workshops

Scroll to Top