GoBobby hondentraining - Interne training

In het programma “Interne training” nemen we je viervoeter (honden vanaf 6 maanden) voor een bepaalde periode bij ons op en wordt hij getraind op gedrag en gehoorzaamheid.

Ná deze interne training zijn er bijkomende trainingssessies met de baasjes om de nodige kennis over te dragen voor een succesvolle langetermijnrelatie. Een krachtig programma indien u zelf geen tijd genoeg hebt om alles aan te leren aan uw hond! Alles wordt in samenspraak op elkaar afgestemd. Contacteer ons om de voorwaarden van een interne training te bespreken.

In dit programma is de leercurve voor de eigenaar kleiner en makkelijker en de kans op succes groter daar je hond zeer intensief en consequent getraind wordt.

Interne
Training

Hoe gaan we te werk ?

Eerst bespreken we wat we voor je kunnen doen, we bespreken de doelstellingen en je hond komt bij ons voor een bepaalde periode. Er wordt telkens maar 1 hond opgenomen per keer, je hond krijgt dus de volle aandacht met de grootste kans op slagen! Ná de interne training moet je wel de aangeleerde zaken verder zetten zodat deze gekend blijven door de hond.

De tijdsperiode waarin de hond wordt opgenomen wordt vooraf besproken, dit is meestal tussen de 1 en 3 weken maximum.

Interne trainingen worden niet het ganse jaar aangeboden, vanaf half maart tot eind september kunnen we u dit aanbieden. 1 van de voorwaarden is wel dat uw hond volledige zindelijk is

contacteer ons als je interesse hebt in dit programma.

Interne
Training

Scroll to Top