GoBobby hondentraining - Interne training

In het programma “Interne training” nemen we je viervoeter (honden vanaf 6 maanden) voor een bepaalde periode bij ons op en wordt hij getraind op algemeen gedrag en gehoorzaamheid.

Ná deze interne training is het aangewezen om nog enkele bijkomende trainingssessies te volgen om de nodige kennis over te dragen zodat u ook de nodig kennis en ervaring in de vingers hebt. Een krachtig programma indien u zelf geen tijd genoeg hebt om alles aan te leren aan uw hond! Alles wordt in samenspraak op elkaar afgestemd. Contacteer ons om de voorwaarden van een interne training te bespreken.

In dit programma is de leercurve voor de eigenaar kleiner en makkelijker en de kans op succes groter daar je hond intensief en consequent getraind wordt.

Interne
Training

Hoe gaan we te werk ?

Eerst bespreken we wat we voor je kunnen doen, we bespreken de doelstellingen en je hond komt bij ons voor een bepaalde periode. Er wordt telkens maar 1 hond opgenomen per keer, je hond krijgt dus de volle aandacht met de grootste kans op slagen! Ná de interne training moet je wel de aangeleerde zaken verder zetten zodat deze gekend blijven door de hond.

De tijdsperiode waarin de hond wordt opgenomen wordt vooraf besproken, dit is meestal tussen de 1 en 3 weken maximum.

contacteer ons als je interesse hebt in dit programma.

Voor wie is dit ?

Dit programma is interessant indien je zelf te weinig tijd hebt om de gehoorzaamheidstraining te doen. Echter zijn we er van overtuigd dat als je zelf de hond kan trainen via privétraining en met ondersteuning van onze video’s, dat dit nog steeds beter is omdat de relatie die jij met je hond creëert zeer belangrijk is. Die relatie bouw je op via spel, gehoorzaamheidstraining en gedragstraining. 

Interne trainingen worden niet het ganse jaar aangeboden, enkel vanaf april tot eind september. Enkele belangrijke voorwaarden zijn dat de hond zindelijk is en gezien het familiale karakter waarin de hond wordt opgenomen worden er geen honden opgenomen met ernstige gedragsstoornissen (ernstige agressie). Interne training concentreert zich vooral op de gehoorzaamheidstraining maar contacteer ons indien je hier specifieke vragen over hebt.

Interne
Training

Scroll to Top