GoBobby@nature workshop - BASICS

De GoBobby@Nature Workshop is een uniek programma dat je samen met je hond doorloopt.
Het is eigenlijk meer dan een programma, het is een belevenis waar je samen met je hond ondergedompeld wordt in onze trainingsmethode en waar je op korte tijd veel kennis vergaart! Hiervoor maken we aan de ene kant gebruik van een aantal technische termen en wetenschappelijke benaderingen maar aan de andere kant is het ook gesteund op het creëren van een sterke relatie met je hond!

Deze workshop duurt 4 dagen en gaat door in en rond de streek van Durbuy in de Belgische Ardennen!
Deze “GoBobby@Nature Workshop – basics” bevat een gedeelte theorie en een groot gedeelte praktisch. Voor het prakische gedeelte gaan we er op uit in de natuur, de bossen, de omgeving, stadjes, de markt, aan de Ourthe enz… De nodige kennis wordt dus eerst overgedragen en bijgevolg oefenen we meteen ook alles praktisch en voor het praktische gedeelte vertoeven we zoveel mogelijk in de vrije natuur!

Na deze “GoBobby@Nature – Basics” volgt ook een “Masterclass” die vrijblijvend gevolgd kan worden na het volgen van deze “Basics” workshop.

GoBobby@
Nature Workshop

 Tijdens deze workshop gaan we dus niet gewoon wandelen in de Ardennen, neen tijdens deze workshop worden je methodes uitgelegd zoals shaping & free shaping met clicker, NePoPo® principes, spel & aandacht, de correcte relatie, impulscontrole, habituatie met andere honden en omgeving, verschillende trainingsoefeningen, uitleg over de verschillende trainingsinstrumenten en last but not least E-collar training!

We leren je aan hoe je een zeer kwalitatieve E-collar kan gebruiken om je hond meer vrijheid te geven zodat hij kan loslopen maar je er nog steeds controle over hebt!

Je kan het deels vergelijken met een gesimuleerde vakantie die je voorbereid om je echte vakantie met zelfvertrouwen tegemoet te gaan en waar je ook heel wat leert en ervaart!

Tijdens deze workshop behandelen we alle belangrijke zaken betreffende elektronische trainingshalsbanden zodat je de nodige kennis hebt om dit te gebruiken! We zijn NePoPo® GOLD gecertificeerd en hebben verschillende studies gemaakt betreffende E-collars. We hebben hier dus een zeer diepe en grondige kennis over!

GoBobby trainingsmethode?

De GoBobby trainingsmethode is gebaseerd op mijn ervaringen met honden over de jaren heen en alle specifieke opleidingen die ik heb gevolgd in Nederland, België, Canada en USA alsook mijn ervaringen met tal van straathonden in Azië. Het is een combinatie van gehoorzaamheidstraining, gedragstraining, spel en het creëren van een sterke relatie tussen hond en baas! Het is de kennis die mijn mentors me hebben doorgegeven samen met mijn eigen kennis & ervaringen! Het is een combinatie van hard werk & inzet waar resultaten gegarandeerd zijn!

GoBobby at nature workshop

Voor wie is dit?

Deze workshop is voor iedereen die graag met zijn hond bezig is, wie graag gaat wandelen en in de natuur vertoeft, graag zijn hond meeneemt naar markten en terrasjes of dit zou willen doen en ook graag wil bijleren over de verschillende trainingsmethodes met inbegrip van E-collar training voor het loslopen met controle.
Om deze workshop te volgen moet je sportief gezien geen atleet te zijn maar je moet wel in staat zijn om de ganse dag “gewoon” actief te zijn (wandelen, bezig zijn etc…). De dag begint met een gedeelte theorie getoetst aan de praktijk en we zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat! Tijdens de dag worden er thevens genoeg rustpauzes ingelast om alles zo aangenaam mogelijk te houden voor iedereen en de trainingen worden ook aangepast aan het weer. Bij warm weer hebben we ook altijd de Ourthe dicht bij de hand!

Een workshop voor actieve honden & baasjes!

Hoe deelnemen?

Dit programma kan je zowel individueel als in groep volgen. De groep wordt bewust beperkt gehouden tot maximum 5 personen zodat iedereen de nodige aandacht krijgt.

Planning!

De eerstvolgende workshop staat momenteel ingepland startende op

We sluiten de workshop af met een BBQ of etentje (afhankelijk van het weer) en een wandeling.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt tot 5 personen met hun hond!

Inbegrepen in deze workshop:

  • Middaglunch
  • Drank overdag
  • Versnaperingen overdag
  • BBQ of etentje op de laatste dag

contacteer ons als je interesse hebt in dit programma.

GoBobby@
Nature Workshop

Sfeerbeelden van vorige workshops

Scroll to Top